tovább >>>
Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

Az új YZ250F a dobogóra hajt - míg az YZ250F és az YZ450F különleges Monster Energy Edition modelljei valódi gyáricsapat-stílust kínálnak

A vállalat 65. évfordulóján a győzelem iránti elkötelezettség még soha nem volt erősebb, a Yamaha versenyzői pedig világszerte figyelemre méltó eredményeket érnek el. A 2020-as év kiemelkedően indult, amikor a Monster Energy Star Yamaha Racing versenyzője, Dylan Ferrandis megvédte a koronáját, így egymás után szerezte meg a 250SX West Coast bajnoki címét YZ250F motorján az Atlanti-óceán túloldalán. A Monster Energy Yamaha Factory MX2 versenyzője, Jago Geerts pedig megnyerte az első Grand Prix versenyét az FIM MX2 World Championship sorozat nyitófutamán.

Az a filozófia, amely szerint a versenyzésnek kulcsszerepet kell játszania a vállalat működésében, 1955 júliusában jelent meg a Yamaha Motor Co., Ltd. megalapításával. A Yamaha rögtön az első alkalommal megszerezte első győzelmét, és ezen a napon eldőlt, hogy milyen irányt fog követni a vállalat. És még ma is, a Yamaha minden szintjén, a versenyzés mélyen beágyazódott a vállalat DNS-ébe - a 2021-es motocross termékcsalád pedig bizonyítja, hogy a Yamaha továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy minden versenyző valódi lehetőséget kapjon a benne rejlő teljes potenciál kibontakoztatására.

A nagy teljesítményű, 4 ütemű és 2 ütemű verseny-motorkerékpárok - valamint a világ néhány kedvenc gyermekeknek szánt terepmotorja - a Yamaha készen áll arra, hogy mindenkit a dobogó legfelső fokán üdvözöljön.

Az új YZ250F: Hangolás. Versenyzés. Győzelem.

A YZ250F már nagy hírnévre tett szert az egyik legversenyképesebb 250 köbcentiméteres, 4 üteműként. Ez a minden szinten ez a kiváló motocross motorkerékpár bebizonyította, hogy MX-ben és SX-ben is megvan benne az, ami a győzelemhez kell, minden körülmények között. A 2021-es modellévre a Yamaha még magasabbra tette a lécet az új YZ250F bevezetésével - amely jelentősen továbbfejlesztett motorral, átdolgozott vázzal, új felfüggesztési beállításokkal, új fékekkel és fejlett digitális technológiákkal rendelkezik ebben a rendkívül kiélezett versenyhelyzetű kategóriában.

Teljesen újratervezett motor

Minden fő alkatrészt újraterveztünk és továbbfejlesztettünk annak érdekében, hogy a Yamaha versenyzői valódi előnyhöz jussanak a versenypályán. A 250 köbcentiméteres, 4 szelepes erőmű már külön kategóriát képvisel az iparágvezető, fordított hengerfej-kialakításnak köszönhetően, amely fokozza a szívótraktus hatékonyságát és javítja a tömegközéppont-optimalizálást.

A 2021-es modellévre a Yamaha mérnökei minden egyes kulcsfontosságú összetevőt elemeztek, és számos jelentős változtatást eszközöltek, amelyek célja, hogy szélesebb tartományban biztosítsanak erősebb és simább bajnoki teljesítményt - a továbbfejlesztett sebességváltónak köszönhetően pedig könnyebb a váltás.

Új kipufogórendszeri vezérműtengely-profil

A 2021-es motor esetében finomítottunk és javítottunk a teljesítményérzeten a középső fordulatszám-tartománytól a túlpörgetéses teljesítményig egy új kipufogórendszeri vezérműtengely használatával, amely a szelepátfedést csökkentő áttervezett profillal rendelkezik. Az optimalizált üzemanyag-befecskendezési beállításokkal együtt ez az új vezérműtengely javítja az YZ250F motorkarakterisztikáját közepes fordulatszámon, így nagyobb teljesítményt és jobb kezelhetőséget biztosít.

Teljesen új, nagy hatékonyságú légbeömlőrendszer

Az YZ250F elülső légbeömlője egy kulcsfontosságú részlet, amely nagyon is valós előnyt biztosít ennek a könnyű, 4 ütemű motorkerékpárnak. Amellett, hogy biztosítja a hideg és friss levegő közvetlen motorba juttatását a nagyobb égési hatékonyság és az azonnali gázreakció érdekében, megkönnyíti az egyedi hátrafelé döntött henger használatát is, amely kiváló tömegközéppont-optimalizálást biztosít, így hozzájárul a motorkerékpár könnyed mozgékonyságához és kezelhetőségéhez.

A 2021-es modell légbeömlőrendszere teljesen új, az áttervezett légszűrőház már nem alkalmaz beömlőtölcsért, és 20 mm-rel rövidebb lett, hogy simább és közvetlenebb útvonalat biztosítson a beömlő levegőszámára. Egy másik fontos változás a légszűrőház új fedele az ülés elején. Az új csatornákkal rendelkező 2021-es fedél növeli a beömlő levegő mennyiségét, hogy még erősebb teljesítményt nyújtson nagy fordulatszámon.

Új, nagy teljesítményű új kipufogódob

A 2021-es motor nagy fordulatszámon leadott, megnövekedett teljesítményét egészíri ki az új, megnövelt kapacitású kipufogódob. Az új rendszer csak 70 mm-rel hosszabb, mint az előző kialakítás, és simább gyorsulást biztosít, különösen nagy fordulatszámon, továbbá mély és visszafogott kipufogóhangot ad, amely kihangsúlyozza a 250 köbcentiméteres, 4 ütemű motor remek nyomatéktulajdonságait.

Erősebb kuplungház és sima váltási érzetű váltómű

Az új motor megnövekedett teljesítményének kiegészítéseként a kuplungházat újraterveztük. A kuplungkosár vastagabb falakkal rendelkezik, amelyek jelentősen erősebbek, így fokozott tartósságot és következetesen erős teljesítményt biztosítanak az egész verseny során.

A 3., 4. és 5. fokozatot a bemeneti és kimeneti tengelyen is újraterveztük, hogy jobb erőátviteli teljesítményt nyújtsanak, a válogatott fogaskerekek pedig sörétszórást kaptak a fokozott motorteljesítményhez megfelelő nagyobb szilárdság érdekében.

A finomított bilaterális kereszttartós váz új szintre emeli a kezelhetőséget

Az YZ250F már most is híres a rendkívül agilis és könnyű kezelhetőségéről - a folyamatos kiértékelés és tesztelés pedig lehetővé tette a Yamaha tervezői számára, hogy finomítsák a vázszerkezetet, és a következő szintre emeljék a vázteljesítményt.

A 2021-es YZ250F új, bilaterális kereszttartós alumíniumvázat kapott, amely - bár külsőleg hasonlít az előző kialakításhoz - számos olyan jelentős módosítást tartalmaz, amelyek megfelelnek a 2021-es motor megnövekedett teljesítményének, és kézzelfogható javulást biztosítanak a kezelhetőség és a teljesítmény tekintetében. A váz merevségi szintjeinek finomhangolásával a Yamaha tervezői olyan vázat hoztak létre, amely könnyű kezelhetőséget, valamint precíz és magabiztos érzetet biztosít. Más vázelemeket is átterveztünk (például a felső hármas bilincset, a kormánytartókat és az első tengelyt), hogy illeszkedjenek az új vázhoz - mindez hozzájárul a 2021-es modell fokozott versenyképességéhez.

Az áttervezett első és hátsó felfüggesztési beállítások fokozott kezelhetőséget biztosítanak

A Yamaha motocross modelljeit széles körben az iparág egyik legjobb felfüggesztési csomagjának tartják. Elöl a KYB® fordított tekercsrugós villák sebességérzékeny lengéscsillapítást biztosítanak a kiemelkedő kezelhetőség érdekében, míg a hátul a KYB® lengéscsillapító és a lengőkaros Monocross felfüggesztési rendszer optimális irányíthatóságot és a hátsó keréken kiváló talajfogást biztosít.

A 2021-es csomagot tovább finomítottuk, hogy továbbra is az egyik legjobb „gyári" motocross felfüggesztési rendszer maradjon. A KYB® első villák beállításait felülvizsgáltuk, hogy egyenletesebb csillapítást biztosítsanak a teljes löket során, ez erősebb érintkezésérzetet biztosít a versenyzőnek a pálya felületével, miközben jobb ütéselnyelést biztosít, így segít megőrizni a versenyző energiáját. A KYB® felfüggesztés beállításait hátul is átdolgoztuk, így stabilabb menetet biztosítanak, és csökkentik a dőlési hajlamot.

Ezek a fontos felfüggesztési fejlesztések - a bilaterális kereszttartós váz finomított merevségével együtt - még magasabb szintre emelik a 2021-es YZ250F kezelhetőségi tulajdonságait. Az új modell a könnyebb kezelhetőség mellett pontosabb érzetet is ad, amely lehetővé teszi a motoros számára, hogy megtartsa a választott vonalát a gyorsabb kanyarodás érdekében. Az első kerék és a hátsó kerék talajfogásán is javítottunk ezekkel a vázmódosításokkal, így nagyobb a gép jobban irányítható lett, ami valódi előnyt jelent az ellenfelekkel szemben.

Könnyebb és erőteljesebb fékrendszer

A fékteljesítményt megnöveltük, a fékrendszer súlyát pedig csökkentettük a 2021-es modellekben. Az újratervezett első féknyereg 30%-kal merevebb, és nagyobb átmérőjű dugattyúkat és új tervezésű fékbetéteket használ - míg az új, 270 mm-es első tárcsa 16%-kal növeli a betét érintkezési felületét anélkül, hogy növelné a súlyt. A hátsó féknyereg kialakítása is új, és az új, 240 mm-es hátsó tárcsával együtt ez a rendszer ugyanolyan szintű fékerőt biztosít, miközben 120 g-mal könnyebb.

A jobb fékteljesítményt és -érzetet biztosító új fékrendszer jelentősen hozzájárul a 2021-es YZ250F fokozott versenyképességéhez és továbbfejlesztett menetminőségéhez.

Módosított kormányrúd-pozíció

A jobb irányíthatóságot biztosító optimális üléshelyzet érdekében a 2021-es YZ250F kormányrúdja előrébb került, így lehetővé teszi a motoros számára, hogy megterhelje az elülső részt, és testtömegét szükség szerint az elülső kerék fölé helyezze.

Az új kormánybilincseket egy új, könnyebb felső hármas bilincsre helyeztük, és mindkét egység merevségi egyensúlyát átterveztük, hogy a motoros karját kevesebb terhelés érje. Az új krómacél lábtartók is könnyebbek, csakúgy, mint az új elülső tengely, a Yamaha YZ250F tömege így 106 kg teljes 6,2 literes üzemanyagtartállyal és 0,95 liter motorolajjal - mindössze 3 kg-mal több, mint a 2 löketű YZ250 tömege.

Dinamikus, új Icon Blue karosszéria összehangolt rendszámtáblatartókkal

A Yamaha Racing színe a kék, a még sportosabb és dinamikusabb megjelenés érdekében pedig a 2021-es YZ250F új Icon Blue karosszériát kapott, amely színben összehangolt elülső és oldalsó rendszámtáblatartókkal rendelkezik. A kék felnikkel, hengerfejjel és egyéb motorelemekkel felszerelt 2021-es modell erőteljesebb és karcsúbb megjelenése egyértelműen a Yamaha DNS-re épül.

Yamaha Power Tuner

A Power Tuner egy könnyen használható, iparágvezető digitális technológia, amely lehetővé teszi az YZ250F és az YZ450F motorosai számára a motor teljesítményjellemzőinek finomhangolását okostelefonjuk segítségével a versenypályán. A motorosok és a szerelők egyszerűen letölthetik az ingyenes Power Tuner alkalmazást iOS- vagy Android-eszközökre, majd azonnal csatlakoztathatják az YZ250F-hez, hogy módosítsák az üzemanyag-befecskendezést és a gyújtás vezérlését a motorkerékpár CCU-ján keresztül. A Power Tuner alkalmazásban a motorosok saját beállításokat hozhatnak létre, és a kormányra rögzített gombbal válthatnak két térkép között.

Amellett, hogy képes változtatni a motor teljesítményét, a Power Tuner versenynapló-bejegyzéseket is tud rögzíteni, és figyelemmel kísér számos adatot, beleértve a rendszerdiagnosztikát, az üzemidőt és karbantartást, valamint összehasonlítja és megosztja a versenynapló-bejegyzéseket és beállításokat a többi motorossal.

YZ250F Új jellemzők 2021-re

· Áttervezett, nagy teljesítményű motor erősebb csúcsteljesítménnyel

· Simább gázreakció hosszabb túlpörgetés hatással

· Optimalizált kipufogórendszeri vezérműtengely kialakítás új profillal és kisebb átfedéssel

· Az optimalizált üzemanyag-befecskendezési beállítások jobb teljesítménykarakterisztikát biztosítanak

· A teljesen újratervezett légbeömlőrendszer növeli a nagy fordulatszámon leadott teljesítményt

· Nagyobb kapacitású kipufogódob a zökkenőmentes, nagy fordulatszámú gyorsításhoz

· Erősebb kuplungház a motorteljesítmény növeléséhez

· Újratervezett áttételi házak optimalizált teljesítménnyel és szilárdsággal

· Új specifikációkkal rendelkező bilaterális kereszttartós váz ideális szilárdság-merevség egyensúllyal

· A módosított első és hátsó felfüggesztési beállítások jobb irányíthatóságot biztosítanak

· Könnyebb és erősebb első (Ø270 mm) és hátsó fékek (Ø240 mm)

· Könnyebb felső villafej és áttervezett vezérlőkarok

· Könnyebb krómacél lábtartók

· Könnyebb első tengely

· Icon Blue karosszéria és a hozzá illő kék elülső és oldalsó rendszámtáblatartók

YZ250F műszaki jellemzők, folytatás

· Folyadékhűtéses DOHC 4 szelepes motor fordított hengerfejjel

· Tömegközéppont-optimalizált motorkonfiguráció hátrafelé dőlő hengerrel

· Nagy hatékonyságú előre néző légbeömlő és hátsó kipufogókiömlő

· Könnyű titánszelepek a rendkívül agilis teljesítmény érdekében

· A könnyű kipufogó erős pulzáló hatást biztosít

· A nagy teherbírású kuplung kiváló érzetet biztosít

· A váltó-vezérműtengely speciális alakja sima és pontos fokozatváltást biztosít

· A Power Tuner okostelefonos alkalmazás lehetővé teszi a pontos, gyors és egyszerű beállítást a versenypályán

· ECU 2 állású kapcsoló a motor teljesítményének beállításához vezetés közben

· Elektromos indítás könnyű lítium-ion akkumulátorral

· Iparágvezető KYB® rugós fordított villák sebességérzékeny csillapítással

· KYB® hátsó lengéscsillapító és lengőkaros Monocross hátsó felfüggesztés

Új Monster Energy Edition modellek az YZ250F-hez és az YZ450F-hez

2020-ban a Yamaha és a Monster Energy közötti szoros kapcsolatot tovább erősíti az új Monster Energy Yamaha Factory MX2 csapat Jago Geerts és Ben Watson motorosokkal. Vegye fel a tempót a Monster Energy Yamaha Factory MXGP csapat kiváló tehetségeivel, Gautier Paulinnel, Jeremy Seewerrel és Arnaud Tonus-szal, akik készen áll arra, hogy keményen harcoljanak a dobogóért a 2020-as versenyszezonban.

Hogy megünnepelje ezt a teljesen gyári győzelemsorozatot az MXGP- és MX2-címek tekintetében, a Yamaha bejelenti a YZ250FMonster Energia Edition modellt és a YZ450F Monster Energy Editionmodellt. Az exkluzív Monster Energy grafikával ellátott fekete és kék karosszériával rendelkező YZ250F és YZ450F Monster Energy Edition modellek motocross versenyzőknek kínálnak lehetőséget arra, hogy agresszív stílusú 2021-es sorozatban gyártott motorkerékpár* birtokoljanak a Yamaha Grand Prix csapat motorkerékpárjainak eredeti gyári megjelenésével. 

*Mindkét Monster Energy Edition modell ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint a standard modellek.

YZ450F: Hangolódj a győzelemre

2020-ra az YZ450F-et teljesen újraterveztük egy új, kompaktabb elektromos indítómotorral, valamint egy könnyebb bilaterális kereszttartós alumíniumvázzal és számos más műszaki változtatással, amelyek gyorsabbá, sportosabbá és még versenyképesebbé tették. A Monster Energy Yamaha Factory MXGP versenyzője, Jeremy Seewer által a 2019-es MXGP világbajnokságon az összesített második helyre juttatott motorkerékpárból kifejlesztett, Rajtelektronikai rendszerrel (LCS), Power Tunerrel és egyéb csúcstechnológiákkal rendelkező YZ450F a Yamaha által valaha kifejlesztett legerősebb és legkifinomultabb nagy kapacitású sorozatban gyártott motocross motorkerékpár.

A 2021-es YZ450F a 2020-as YZ450F-en bemutatott összes élvonalbeli funkciót megőrzi, beleértve a frissített motort, hengerfejet, vázat és a technológiai funkciókat a könnyebb, erősebb és jobb kezelhetőséget biztosító motocross élmény érdekében. A versenyzők gyorsabb, simább versenystartot érhetnek el a Yamaha rajtelektronikai rendszerén keresztül, és beállíthatják a versenypályás teljesítményüket a fedélzeti vezetéknélküli kapcsolaton keresztül az ingyenes Yamaha Power Tuner alkalmazással.

Ez az egyedülálló, iparágvezető Power Tuner alkalmazás lehetővé teszi a motorosok és a szerelők számára, hogy finomhangolják az YZ450F motorteljesítményét a versenypályán, személyre szabhassák a beállításokat, és minden körülmények között a legjobb teljesítményt érjék el. A motorkerékpár prémium specifikációs KYB® felfüggesztése és könnyű kereszttartós alumíniumváza kiemelkedő kezelhetőséget biztosít kis és nagy sebességnél - az ultrakompakt, csúcstechnológiás, 450 köbcentiméteres, 4 szelepes motor pedig erős teljesítményt biztosít jó irányíthatósággal.

A 2021-es modell új Icon Blue karosszériájával és a hozzáillő elülső és oldalsó rendszámtáblatartókkal ez a kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkező motocross motorkerékpár a megjelenés és a teljesítmény tekintetében is helyt áll - így az YZ450F egyértelmű választás minden olyan versenyző számára, aki szeretné felfedezni a benne rejlő valódi győzelmi potenciált.

Az YZ450F fő műszaki jellemzői

· Ultrakompakt 450 köbcentiméteres, 4 szelepes motor - erő és irányíthatóság

· A hátrafelé döntött henger tömegközéppont-optimalizált kialakítást biztosít

· Fordított hengerfej előre néző légbeömlővel és hátsó kipufogókiömlővel

· Yamaha Power Tuner az azonnali hangoláshoz a versenypályán, okostelefonon keresztül

· 2 állású kormánygomb a motor teljesítménytérképének átváltáshoz vezetés közben

· Kompakt elektromos indító ultrakönnyű akkumulátorral

· A rajtelektronikai rendszer (LCS) optimalizálja a motor teljesítményét a gyorsabb starthoz

· Az agilis és könnyű bilaterális kereszttartós alumíniumváz pontos kezelhetőséget biztosít

· Karcsú váz és ülés az optimális ergonómia érdekében

· Iparágvezető KYB® tekercsrugós, sebességérzékeny első felfüggesztés

· Lengőkaros típusú Monocross hátsó felfüggesztés speciálisan hangolt KYB® lengéscsillapítóval

· Könnyű kerekek kék felnikkel

· 270 mm-es elülső tárcsa, 240 mm-es hátsó tárcsa

· 4 állású, állítható, gumira szerelt kormánybilincs

· Kúpos alumínium kormányrudak gyors beállítású kuplungkarral

Yamaha Off Road Competition 2021: A legteljesebb termékcsalád

A Yamaha 2021 Off Road Competition termékcsalád valóban változatos és izgalmas modellválasztékkal rendelkezik a versenyzők és a motorosok számára, minden korosztályban és tapasztalati szinten. Folyadékhűtéses kétütemű motorjaikkal és kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkező vázkialakításával YZ65 és az YZ85 a legjobb indulást biztosítja az ifjúsági versenyzők számára a motocross világában - míg az YZ125 tökéletes motorkerékpár a tizenéveseknek a készségeik fejlesztéséhez, mielőtt a felnőtt kategóriába lépnének. A vadonatúj YZ250F és a nemrég áttervezett YZ450F pedig a legfejlettebb technológiát kínálja, és kaphatók Monster Energy Edition modellként is. És persze itt van a legendás YZ250is a Yamaha tökéletes 2 ütemű motocross motorja, amely hűéges felhasználói táborral rendelkezik világszerte az elkötelezett versenyzők és a szabadidős motorosok körében is.

A mellett, hogy teljes mértékben elkötelezte magát a versenyzés mellett, a Yamaha komolyan veszi azt is, hogy a könnyen elérhetővé tegye az offroad motorozást a fiatalabbak számára. A PW50egy teljesen automata, tengelyhajtásos, 2 ütemű motorkerékpár, amellyel több generációnyi fiatal motoros fedezte már fel a terepmotorozás örömeit és az ehhez szükséges készségeket. 2020-ban ez a legendás, gyermekeknek készített motorkerékpár a 40. évfordulójátünnepli, ez idő alatt a PW50 koncepciója gyakorlatilag ugyanaz maradt - kiemelve az eredeti kialakítás zsenialitását a lekerekített sziluettjével, felhasználóbarát jellemzőivel és egyszerű technológiájával. Az először 1980-ban bemutatott PW50-ből mostanra több mint 380 000 darab talált gazdára 150 országban, ezzel az egyik leghíresebb és legkedveltebb, gyermekeknek készült minimotor lett.

Egy csendesen működő, 50 köbcentiméteres, 4 ütemű motor hajtja, 3 fokozatú sebességváltóval és automata kuplunggal, a TT-R50E 4 ütemű motorkerékpár egy örömteli és könnyen vezethető minimotor 4-7 éves gyermekek számára. Könnyű ergonómiájával és alacsony ülésmagasságával a TT-R110E agy igazán sokoldalú 4 ütemű, félautomata, szabadidős motorkerékpár, amelyet az egész család élvezhet. A motocross stílusú karosszériájával, hosszú rugóutas felfüggesztésével és 125 köbcentiméteres,4 ütemű motorjával, 5 sebességes manuális sebességváltójával a TT-R125 ideális az általános offroad szabadidős motorozáshoz bármely korosztály számára.

2021 Színek

YZ450F: Icon Blue új grafikával

a YZ450F Monster Energy Edition: Monster Black Monster-grafikával

YZ250F: Icon Blue új grafikával

a YZ250F Monster Energy Edition: Monster Black Monster-grafikával

YZ250: Icon Blue új grafikával

YZ125: Icon Blue új grafikával

YZ85LW: Icon Blue új grafikával

YZ65: Icon Blue új grafikával

TT-R125LWE/110E/50E: Icon Blue új grafikával

PW50: Icon Blue új grafikával

A 2021-es modellek elérhetősége

YZ250F - 2020 októberétől

YZ250F Monster Energy Edition - 2020 októberétől

YZ450F - 2020 júniusától

YZ450F Monster Energy Edition - 2020 szeptemberétől

Eredeti Yamaha-tartozékok

A Yamaha eredeti tartozékai közé tartoznak a GYTR® nagyteljesítményű versenyalkatrészek és teljes motorversenykészletek, az MX motoros ruházatok és a Paddock Blue szabadidős ruházatok széles választéka.

A Genuine Yamaha Technology Racing (GYTR®) mérnökei kormányrúdhoz bilincselő, hajmeresztő, iparágvezető technológiát biztosítanak minden olyan teljesítménytartozék számára, amely tervezése már több mint 40 éve tart. A gyári csapatokkal és a tesztvezetőkkel szorosan együttműködve a teljesítménynövelő alkatrészek széles választékát fejlesztették ki.

A GYTR® alkatrészek és a teljes versenykészletek azoknak a versenyzőknek készülnek, akik a Yamaha motorkerékpárjuk teljesítményét szeretnék maximálisan kiaknázni, és a következő szintre emelni a motorozást.

A folyamatosan fejlődő GYTR® alkatrészcsalád mart alkatrészeket, motoralkatrészeket, védőalkatrészeket, kipufogórendszereket, valamint nagyteljesítményű motorversenykészleteket tartalmaz minden motocross modellhez, a belépő szintű YZ65-től a legnagyobb teljesítményű YZ450F-ig.

Látogasson el a www.yamaha-motor.eu webhelyre további információkért a 2021 Off Road Competition modellekkel és a Yamaha Genuine és GYTR® tartozékok legújabb választékával kapcsolatban.

Cikk kereső
kereső betöltése...

Termék kereső
kereső betöltése...

HirdetésHIRDETÉS

 
 
 
 • Aprilia
 • BMW
 • Ducati
 • Gilera
 • Honda
 • Husqvarna
 • Hyosung
 • Kawasaki
 • Keeway
 • KTM
 • Kymco
 • Malaguti
 • Moto Guzzi
 • Peugeot
 • Piaggio
 • Qlink
 • Suzuki
 • Triumph
 • Vespa
 • Yamaha
Google Google FaceBook

Twitter Youtube

copyright © All Rights Reserved 2010 - 2023 Minden jog fenntartva!
Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.