tovább >>>
Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

A(z) Hírek kategória kiemelt cikkei

TÍZ ÉVE GYÁRT DUPLA KUPLUNGOS ERŐÁTVITELT MOTORKERÉKPÁRJAIHOZ A HONDA
A Honda mérföldkőnek számító – és a mai napig egyedülálló – erőátviteli rendszere 2010-ben debütált Európában Azóta az öreg kontinensen több mint 140 000 dupla kuplungos váltóval (Dual Clutch Transmission, DCT) felszerelt motorkerékpár talált gazdára Bemutatása óta tíz Honda modellben jelent meg ez a könnyű használatot biztosító megoldás
A Honda mérföldkőnek számító – és a mai napig egyedülálló – erőátviteli rendszere 2010-ben debütált Európában Azóta az öreg kontinensen több mint 140 000 dupla kuplungos váltóval (Dual Clutch Transmission, DCT) felszerelt motorkerékpár talált gazdára Bemutatása óta tíz Honda modellben jelent meg ez a könnyű használatot biztosító megoldás
2020.08.16 | 0 db hozzászólás
 
Mai napon megjelentek a júliusi forgalombahelyezési adatok, lássuk mikép alakulnak a motoreladások nálunk.
2020.08.03 | 0 db hozzászólás
 
A H-Moto Team élversenyzője élete legjobbját szeretné elérni a Pannóniaringen, míg csapattársa, Kakuszi Ádám egy TOP 10-es eredménnyel kezdené a hétvégén kezdődő Alpok-Adria Sorozatot
2020.07.24 | 0 db hozzászólás
 
A H-Moto Team ifjú versenyzői a koronavírusjárvány csökkenését követően gőzerővel készülnek a 2020-as esztendő előttük álló feladataira. Kovács Bálint a NEW2Project csapat motorjával újabb sikeres teszten van túl, és a múltkori dobogós helye után ismét rajthoz áll a cseh bajnokság következő brnói futamán, ahol továbbra is egy Yamaha R1 nyergében versenyez. Csapattársa, Kakuszi Ádám a Slovakiaringen gurult aszfaltra, és a gyakorlás mellett második lett a Főnix Kupa viadalán. Mindketten a július végi, Pannónia Ringen rendezendő Alpok-Adria Bajnokság szezonnyitójára készülnek.
2020.07.16 | 0 db hozzászólás
 
A pandémiás helyzet a FIM Superbike világbajnokságra is rányomta bélyegét, nézzük, hogyan teszteltek a Pata Yamaha csapat pilótái Barcelonában, milyen ellenintézkedésekkel védték a csapat résztvevőit.
2020.07.14 | 0 db hozzászólás
 

Kimagaslóan sikeres hónapot zárt júniusban a BMW Motorrad
2020.07.14

Júniusban kimagasalóan sikeres volt a BMW Motorrad világszerte, míg Magyarországon rekord félévvel zárt a márka.

Elmarad az olaszországi EICMA motorkiállítás
2020.07.11

Idén lenne 78. alkalommal, hogy novemberben újra láthatnánk a legújabb kétkerekűeket. Sajnos a COVID-19 járvány miatt egy év kihagyással kell

MotoGP-pályát épít a kormány Hajdúnánás határában
2020.06.21

Budapest, 2020. június 22., hétfő (MTI) - Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke szerint a hazai autósportnak is hasznos, hogy Hajdúnánáson gyorsaságimotoros világbajnoki pálya épül és 2023-tól nyolc éven át versenyez majd ott a MotoGP mezőnye.

Az utolsó körben bukta el a bajnoki címet Györfi Alen
2018.10.12

Az elmúlt hétvégén záródott Györfi Alen számára a 2018-as szezon az Alpok-Adria Sorozatban, ahol a Superstock 600-as kategóriában versenyzett ebben az idényben. A korábbi Európa-bajnok sajnos hiába jött vissza 40 pontos hátrányból a szezon során, a bajnoki cím megint nem jött össze a számára. Alen nem nyugszik bele az örök második szerepébe, jövőre újra megpróbálja megnyerni az Alpok-Adriát.

Bódis Ricsi értékes pontokat szerzett Doningtonban
2016.05.31

A hétvégén lezajlott az EJC bajnokság soros fordulója az angliai Donington Parkban, ahol a H- MOTO Team Bódis Richárddal ismételten értékes pontokat szerzett. A felmerülő problémák ellenére összességében pozitív érzésekkel hagyta el a verseny helyszínét a magyar csapat.

Kovács Bálint számára tanúlságos volt a lausitzringi hétvége
2016.05.04

A H-MOTO Team tagjai ezúttal a németországi Lausitzringre voltak hivatalosak. Kovács Bálint az ADAC KTM sorozat soron következő fordulóját teljesítette - nem is eredménytelenül. Hallgassuk meg Kovács Bálint szemszögéből a történteket:

Újabb vb-pontokat szerzett spanyol világbajnoka révén a piros zászlóval megszakított imolai futamon a Schmidt Racing Team, míg Chrobák János bukott
2016.05.02

Az idei Supersport világbajnokság ötödik, Imolában rendezendő futamán kis híján utolérte a végzet a Schmidt Racing Team-et. Egyik versenyzőjük sem jutott be az időmérőn a Superpole 2-be – Nicolas Terol a 13., míg Chrobák János a 29. helyről rajtolhatott –, majd a piros zászlóval megszakított versenyen a magyar motoros két körrel a vége előtt bukott. A hétvégét végül a spanyol világbajnok mentette meg, miután a 10. helyen végzett, amivel újabb értékes vb-pontokat szerzett a csapatnak. Terol ezzel az eddig megszerzett 30 pontjával összetettben a tízedik pozícióban várja a folytatást.

Magyar János duplázott a Hungaroringen
2016.05.01

Fantasztikus Magyar-siker született a 2016-os ESET V4 Cup hungaroringi szezonnyitóján. A Forma 3-as mezőnyben ugyanis a Közép-Európa Bajnokságon idén debütáló Magyar János nemcsak a két időmérőt nyerte meg, hanem a pole pozícióból indulva mindkét futamot is, így a Tomracing Motorsport versenyzője az összetett élén várhatja a következő, a csehországi Mostban június 17-19-én rendezendő második versenyhétvégét.

Beszámoló - Sebestyén Peti: \
2016.04.30

Olaszország, Imola 2016. április 30.

Megmutatta magát a MotoGP™ 2016-os BMW M Különdíja
2016.04.29

A MotoGP™ és a BMW M divízió sorozatban tizennyolcadik közös versenyszezonja során egy 370 lóerős BMW M2 Coupé ad újabb motivációt a világ leggyorsabb kétkerekű pilótáinak arra, hogy már a futamok előtti időmérőkön is tövig húzzák a gázt.

Immár harmadszor szerepel a csapat a magyar főváros, Budapest legnagyobb földi- és légi parádéján
2016.04.28

A Tomracing Motorsport immár „hazajár” az év egyik legnagyobb és legizgalmasabb földi- és légi parádéjára, a Nagy Futamra, ahol a csapat együtt ünnepli május elsejét a várhatóan százezres tömeggel. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő show-ra ismét meghívást kapott a 2008-as magyar bajnok, Radák „Radír” János, de ezúttal a sokszoros magyar bajnok dragversenyző, Kohári Zoltán új aszfaltszaggatója, a Predátor is megmutatja, mire képes. A csapat versenyzői igazi világsztárokkal szerepelnek együtt, ami hatalmas élményt jelent majd a Tomracing legifjabb pilótáinak – Babonics Márk, Kovács Zoltán, Oláh Barnabás és Surányi Balázs –, akik első alkalommal vehetnek részt a Nagy Futamon.

A teszteken beállított Ford Fiesta R5-össel mindenképpen nyerni szeretne a hazai versenyén, a Miskolc Rallye-n a négyszeres abszolút bajnok és navigátora
2016.04.28

A 2016-os bajnoki szezonnyitón, az Eger Rallye-n dobogós helyen zárt Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút bajnok most ennél jóval magasabbra törne, ugyanis a hétvégén végre hazai futamon is bemutatkozik idén. A Pro Racers versenyzője számára különösen fontos ez a verseny, ugyanis számára hazai pályán, Miskolcon randevúznak a legjobbak. Kazár Miklós elmondta, kizárólag a győzelem foglalkoztatja, és ahogy a csapat, úgy az új Ford Fiesta R5-ös is tökéletesen felkészült a száguldásra.

Öt extrém Harley, amelyektől garantáltan ledobod az ékszíjat!
2016.04.28

Tüskék, acélidomok, baltával vágott szegletek, és tömény kreativitás. A custom style trónkövetelőitől, neked is tátva marad a szád, mert lefogadnom nem láttál még menetközben olvadó motort, vagy kanálból épített szörnyeteget, s mindez csak a kezdet! Az Open Road Fest visszaszámlálása hivatalosan is megkezdődött, s míg várjuk a fesztivált, addig se maradj csodavasak nélkül!

A hétvégén kezdi meg a várható menetelését az idei ESET V4 Cup nemzetközi sorozatban a Tomracing Motorsport formaautós versenyzője
2016.04.27

Újabb nagy fába vágta a fejszéjét a Tomracing Motorsport: idén már az ő színeikben versenyez a többszörös magyar bajnok Magyar János, aki idén már a nemzetközi mezőnyben is szeretné bizonyítani tehetségét. A Hungaroringen most kezdődő Közép-Európa Bajnokságnak számító ESET V4 Cup sorozatra készülő pilóta kijelentette, autójának alapbeállításai megvannak, az elvárt köridőt a héten tartott utolsó teszten teljesítette, így szeretne egy dobogós hellyel debütálni a nemzetközi mezőnyben.

A Schmidt Racing magyar versenyzője elégedett eddigi teljesítményével, és abban bízik, Imolában már harcban lehet a pontszerző helyekért
2016.04.27

Élete nagy álma valósul meg az idei szezonban Chrobák Jánosnak. A Schmidt Racing Team magyar versenyzője ugyanis eredményekben gazdag pályafutása során először teljesíthet egy teljes európai szezont a Supersport világbajnokságon. Az eddigi két futamon ugyan nem szerzett még pontot, ám ezúttal olyan pályán rendezik a következő viadalt, ahol már korábban is versenyzett, így nem kizárt, végre megtörik a jég, és odaér a legjobb tizenöt pilóta közé.

A csapat négy futamgyőzelemmel és több dobogós helyezéssel zárta az idei, Kecskeméten rendezett szezonnyitót a MAMS Utánpótlás és Rövidpályás Országos Bajnokságban
2016.04.27

A hétvégén a legfiatalabb motorosoknak is megkezdődött a 2016-os szezon, hiszen Kecskeméten rendezték meg a MAMS Utánpótlás és Rövidpályás Országos Bajnokságának első fordulóját. A Tomracing Motorsport versenyzői remekeltek az idénynyitón, hiszen négy futamgyőzelem mellett több dobogós helyet is szereztek az elmúlt hétvégén. Tették ezt annak ellenére, hogy a versenyeken a meglehetősen szélsőséges időjárás alaposan felborította az előzetesen kidolgozott taktikákat, vagy éppen a versenymotorok beállítását.

Kipróbálhatta már az idei Európa-bajnokságra épített új versenyautóját a Tomracing Motorsport driftversenyzője
2016.04.27

A tavalyi, meglehetősen balszerencsés szezont követően ismét reménykedhet abban a drift háromszoros Európa-bajnoka, Kerényi Ádám, hogy negyedszer is visszajuthat a csúcsra. A Tomracing Motorsport versenyzőjének ugyanis nemcsak elkészült az új autója, hanem már az első teszten is túl van. Ugyan van még mit tenni az új versenygépen, de ha minden a helyére kerül, akkor a lengyelországi szezonnyitóval induló 2016-os Európa Bajnokságon – King of Europe – ismételten az összetett győzelmet célozza meg.

A hideg és az eső sem fogott ki a H-MOTO Team legfiatalabb pilótáin
2016.04.27

A H-MOTO Team legifjabb versenyzői ezen a hétvégén a kecskeméti MAMS nemzetközi gyorsasági utánpótlásbajnokságon szerepeltek. A zord időjárás, és a technika ördöge nagyban hátráltatta őket, de kifogni nem tudott rajtuk, mind Vincze Hanna, mind Szilárd Zalán szép eredményekkel gazdagodva távozhattak.

Az M-Sport külföldi mérnöke segítette az új Ford Fiesta R5-ös beállításában a négyszeres abszolút bajnok rallye-versenyzőjét és navigátorát a hétvégi tesztjükön
2016.04.27

A 2016-os bajnoki szezonnyitón, az Eger Rallye-n dobogós helyen zárt Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút bajnok már akkor érezte, még nem tökéletes az összhang az új Ford Fiesta R5-össel, így a Pro Racers versenyzője és navigátora egy komoly tesztprogramot hajtott végre az elmúlt hétvégén, ahol az M-Sport egyik mérnöke is segítette a munkájukat. Kazár úgy véli, ennyit még nem tanult egy teszt alatt, és igencsak bizakodással tölti el, hogy két és fél másodpercet gyorsultak a gyakorlás végére.

Rekordlétszám a Harley-Davidson Szezonnyitón
2016.04.25

Rekordlétszám, több mint 350 fő és 200 motor vett részt a Harley-Davidson Szezonnyitó ünnepségén, amelyet a hagyományokhoz mérten a Harley-Davidson Budapest Bázisán, rendeztek április 23-án, szombaton. Az eseményre az ország minden tájáról érkeztek a Harley-sok, hogy egy közös bulival és természetesen az első közös gurulással, motoros felvonulással ünnepeljenek.

Példaképével tesztelt a Hungaroringen a CIV National Trophy 600 kategória májusi szezonnyitójára készülő 25 éves paksi motoros
2016.04.25

Ezúttal Magyarországon folytatta felkészülését az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában versenyző és a gyorsaságimotoros-világbajnokságon is debütáló Gyutai Adrián. A Korda Racing versenyzőjét nagyon feldobta a legutóbbi teszt, ugyanis a Hungaroring vadonatúj aszfaltcsíkján példaképével, Talmácsi Gáborral motorozhatott. A gyakorlásra a 2007-es világbajnok hívta meg Adriánt, aki kipróbálhatta a Talmácsi Racing nemrég elkészült Hondáját, míg Talmácsi Gábor rengeteg jó tanáccsal látta el az olasz bajnoki nyitányra készülő versenyzőt.

H-MOTO Team - legkisebbek a pályán!
2016.04.22

Az előttünk álló hétvégén a H-MOTO Team utánpótlásműhelye is megkezdi bajnoki szereplését, a MAMS UP nemzetközi gyorsasági utánpótlás bajnokság kecskeméti fordulóján. Vincze Hanna és Szilárd Zalán is rajthoz állnak a minél jobb eredmények érdekében.

A Poco Loco Gyorsulási verseny első napján indul az idei Drag Országos Bajnokság Kiskunlacházán
2016.04.22

Hol máshol, mint a legendás kiskunlacházi betonon rendezik meg a 2016-os Drag Országos Bajnokság első fordulóját. Aki szereti a sebességet, az ott lesz a Poco Loco Gyorsulási versenyen, amelyen először áll rajthoz új szörnyetegével Kohári Zoltán. A Tomracing Motorsport versenyzője félelmetesnek ígérkező Predátorával az abszolút bajnoki címet szeretné elhódítani, és bizonyítaná, övé a leggyorsabb autó Közép-Kelet Európában.

A csapat ifjú tehetségei Kecskeméten nyitják az idei szezont a MAMS Utánpótlás és Rövidpályás Országos Bajnokságában
2016.04.22

A hétvégén a legfiatalabb motorosoknak is megkezdődik a 2016-os szezon, hiszen Kecskeméten rendezik meg a MAMS Utánpótlás és Rövidpályás Országos Bajnokságának első fordulóját. Szombaton a szabadedzéseken, míg vasárnap az időmérőn és két futamon bizonyíthatnak a Tomracing Motorsport ifjú reménységei. Noha a csapat újoncnak számít a fiatalok küzdelmeiben, versenyzőik felkészültségében és tudásában bízva nem tartják kizártnak, hogy több dobogós helyezéssel zárhatják majd a hétvégét.

Elindult a MotoFly Wear Kickstarter kampánya
2016.04.21

Elindult a MotoFly Wear Kickstarter kampánya: a motoros szemüveg- és napszemüveg család motorosok ezreinek az életét könnyítheti meg, és teheti biztonságosabbá. A magyar találmány prototípusai már bizonyítottak, a csapat most a sorozatgyártáshoz szeretné összegyűjteni a kezdőtőkét a közösségi finanszírozási oldalon.

Szexi bőrruha és fehér fátyol? Bazi nagy Open Road Fest lagzi
2016.04.21

Extrém, dögös és kicsit sem hétköznapi! A báli ruha a szekrényben marad, helyette fehér bőrruhát ölt az ara, gyönyörű vasparipán száguldva a színpadra. Ha azt hiszed, hogy ez minden, akkor készülj fel, mert meg fogsz lepődni!

Példaképével tesztelt a Hungaroringen a CIV National Trophy 600 kategória májusi szezonnyitójára készülő 25 éves paksi motoros
2016.04.20

Ezúttal Magyarországon folytatta felkészülését az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában versenyző és a gyorsaságimotoros-világbajnokságon is debütáló Gyutai Adrián. A Korda Racing versenyzőjét nagyon feldobta a legutóbbi teszt, ugyanis a Hungaroring vadonatúj aszfaltcsíkján példaképével, Talmácsi Gáborral motorozhatott. A gyakorlásra a 2007-es világbajnok hívta meg Adriánt, aki kipróbálhatta a Talmácsi Racing nemrég elkészült Hondáját, míg Talmácsi Gábor rengeteg jó tanáccsal látta el az olasz bajnoki nyitányra készülő versenyzőt.

2016 Yamaha Tracer 700
2016.04.20

Európa jelentősebb piacain komoly reneszánszát éli manapság a motorozás. Egyre több ember fedezi fel újra, hogy a motorkerékpárokkal megfizethető, könnyen hozzáférhető és izgalmas módon lehet részese egy teljesen új világnak és életérzésnek. Ráadásul egyre több motoros szeretne új távlatokat megismerni, és választ sport­túramotort új motorkerékpárnak.

Változó körülmények, de remek eredmények a H-MOTO-nál!
2016.04.19

A H-MOTO Team nehéz, ám sikeres hétvégét teljesített a hollandiai Assen kultikus aszfaltrengetegében. Versenyzőik az EJC és ADAC KTM sorozatban álltak rajthoz, ismételten a WSBK széria támogatott betétfutamain. Nem is akárhogy, mindegyik pilótájuk értékes pontokkal, és tapasztalatokkal gazdagodva térhetett haza!

Superbike hétvége Assenben
2016.04.19

Hollandia, Assen 2016. április 17. A Superbike kategóriában induló magyar alakulat számára igazán mozgalmasan és eseménydúsan telt az asseni hétvége. Már önmagában a változatos és igen zord időjárás is megnehezítette a munkát, de a pénteki igen komoly technikai problémát csak szombat délutánra sikerült orvosolni, így Sebestyén Péter szombaton egyátalán nem tudott motorra ülni. Az első edzés napon a tréningek vízes körülmények között zajlottak, majd a vasárnapi bemelegítő edzés már szárazon folytatódott, így ott volt először alkalma Petinek kipróbálnia a száraz beállításokat. Viszont a délután egy órakor kezdődő versenyen ismét vissza kellett térni a vizes setupokhoz, mert komoly mennyiségű eső esett a futam rajta előtt. De hogy senki se unatkozzon, az időjárás ismét közbeszól, hiszen a folyamatosan száradó pálya hatására egyik versenyző a másik után döntött úgy verseny közben, hogy kimennek a boxba egy gumicserére. Valamivel túl a versenytáv felén Peti is a boxkiállás mellett tette le voksát. Szerelői villámgyorsan dolgoztak, így rövid időn belül újra a pályán volt, és végül tisztességesen helytállva a 19. helyen ért célba.
Cikk kereső
kereső betöltése...


HIRDETÉS

ACCOUNT INFO
  • Regisztráció
  • Belépés
  • Elfelejtett jelszó


  • INFORMÁCIÓS LINKEK
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Partnereink
  • Kapcsolat
  • Hirlevél
  • Médiaajánlat
  • Impresszum

  •  
     
     
     • Aprilia
     • BMW
     • Ducati
     • Gilera
     • Honda
     • Husqvarna
     • Hyosung
     • Kawasaki
     • Keeway
     • KTM
     • Kymco
     • Malaguti
     • Moto Guzzi
     • Peugeot
     • Piaggio
     • Qlink
     • Suzuki
     • Triumph
     • Vespa
     • Yamaha
    Google Google FaceBook

    Twitter Youtube

    copyright © All Rights Reserved 2010 - 2024 Minden jog fenntartva!
    Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.