tovább >>>
Főoldal | Email | Belépés napja. Keresés itt:
   Minden motor A-Z Hírlevél | Médiaajánlat | Impresszum

Elvis Presley emlékest Komáromban, az Amerikai Autó Fesztiválon
2015.05.01

A 14. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál idén a V8-as négykerekűek mellett a rock and roll koronázatlan királya, Elvis Presley emléke előtt kíván tisztelegni. A Király születésének 80. évfordulója alkalmából felidézzük a rockabilly legendás alakját és örökségén keresztül osztozunk az Elvis-életérzésben augusztusban a Monostori erőd falai között.

Sajtóközlemény
2015.04.29

Két keréken a milliónyi mosolyért. A BMW Motorrad egy R 1200 GS Adventure motorkerékpárral és kiegészítőkkel támogatja az 50 000 mérföldes jótékonysági utazást.

Sajtóközlemény
2015.04.29

A BMW Motorrad és az Alpinestars exkluzív együttműködési megállapodást kötött. A BMW Motorrad az Alpinestars légzsák technológiáját alkalmazza dzsekijeiben a motorosok biztonsága érdekében.

A Superstock 1000-es kategória 2013-as IMRC bajnoka, Fenyvesi Gábor dobogós helyekkel vágott neki az idei szezonnak
2015.04.22

Végre eljött a gyorsasági motorosok bajnoki idénynyitója is a Tomracing Motorsport számára. A gárdát az IMRC és a Magyar Bajnokság első futamán végül két versenyző képviselte: az olasz bajnokságra készülő és csak tesztelő Gyutai Adrián (Supersport), valamint a 2013-as magyar IMRC bajnoki címet szerző Fenyvesi Gábor (Superstock 1000). A csapatvezetés legnagyobb örömére az egy évet kihagyó Fenyvesi mindkét futam után dobogóra állhatott – egy harmadik és egy második helyet ért el – az IMRC-ben, míg a magyar összesítésben mindkétszer az élen végzett.

Futamgyőzelmekkel debütált a 2015-ös pannoniaringi IMRC idénynyitón a Schmidt Racing csapata
2015.04.22

A Balogh Róbert menedzser vezetésével nemrég megalakult Schmidt Racing két futamgyőzelemmel kezdte meg szereplését a 2015-ös szezonban. Az elmúlt hétvégén a Pannoniaringen rendezett IMRC és magyar bajnoki idénynyitón a szombati futamon Chrobák János a Supersport, míg Juhász Dávid a Superstock 600-ban nem talált legyőzőre, míg vasárnap előbbi technikai gondjai miatt végül pontot szerzett, míg utóbbi a második helyen ért célba. Végh Noé (Supersport) előbb a hetedik, majd a negyedik helyen végzett, ami a magyar összesítésben az első helyet jelentett.

Szezonnyitó Harley-Davidson módra
2015.04.14

Gyönyörű idővel, színvonalas programokkal és minden eddiginél nagyobb látogatószámmal zajlott le a Szezonnyitó ünnepség a Harley-Davidson Budapest Bázisán, a hétvégén.

Egy motoros születése
2015.04.10

Budapest, 2015. április 7. – A motoros, ha külön fajnak nem is tekinthető, bizonyos evolúciós folyamat azért mégis jellemzi kialakulását. Ennek megfelelően egyedfejlődése jól megkülönböztethető szakaszokból áll, melynek utolsó stációjában létrejön a kifejlett példány, azaz megszületik a motoros. Aki pedig remélhetőleg egy Kawasaki nyergében hódol majd a szenvedélynek mely életre hívta

HARLEY-DAVIDSON® LIVEWIRE™ PROJEKT ÉLMÉNYTÚRA NEMZETKÖZI ÚTICÉLOK FELÉ NYIT
2015.04.10

A H-D felkéri a világ motorosait első elektromos motorkerékpárjának közös tökéletesítésére

Közlekedjünk közösen! Szemléletformáló szezonindító a Hungaroringen
2015.03.27

„Az autóforgalom mellett ma már egyre többen választják a közösségi közlekedést, a kerékpárt vagy motorkerékpárt, csökkentve a közutak zsúfoltságát és a károsanyag-kibocsátást. A sokszereplőssé vált közlekedés fokozott figyelmet követel meg minden résztvevőjétől. A fejlesztési tárca szakmai partnereivel együtt emlékeztet mindenkit: közös kötelezettségünk, hogy felelőtlen magatartással ne tegyük ki súlyos veszélyeknek magunkat és másokat” – mondta el Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár 2015. március 27-én, Mogyoródon.

Szenvedély, kreativitás, szabadság – szavazz a magyar Streetre!
2015.03.14

A Harley-Davidson alig dobta piacra legújabb modelljét, a Street 750-es gépet, a modell máris hatalmas népszerűségnek örvend. A Dark Custom családba tartozó motor a Battle of the Kings, közép-európai régióban, március 5. és április 15. között megrendezett motorépítő verseny főszereplője lett. Letisztultsága miatt tökéletesen alkalmas rá, hogy a tehetséges építők kiéljék rajta kreativitásukat. A budapesti csapat is részt vesz a megmérettetésben - alkotásuk az olvasói szavazatokra vár, hogy megnyerje a versenyt!

Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 5. forduló, Futamok, 2015.05.08.
2015.03.09

A várakozásoknak megfelelve, Kis Viktória behúzta a LARRS bajnoki címet. A tegnapi időmérőn már látni lehetett, hogy Viktória jó formában van, és annak ellenére, hogy az időmérő edzés alatt kiesett az egyik kontaktlencséje, a második helyről rajtolhat a versenyeken. A kontaktlencsével máskor is volt már baj, és mivel Wicca a szemüveget nem kedveli, valószínűleg hamarosan kés alá fekszik. Az időmérőn elért 2,14-es köridő összetettben a mezőny közepére volt elég, és egy 600-as motortól nagyon jó időeredmény. A bajnoki címhez éppen csak be kellett volna futni, de a magyar lány néhány superbike és supersport motort megelőzve kategóriájának első helyét hozta mindkét futamon, így stílusosan nyerte a bajnoki sorozatot. Katarban számtalan magyar izgulta végig a versenyt, amit utólag is köszönünk, hiszen nincs annál jobb érzés, mint amikor a helyszínen is szurkolnak a versenyzőnek. Ezzel az eredménnyel Wicca örökre beírta magát a motorsport nagykönyvébe! Viki most nagyon fel van töltődve, és túl van az edzéseken is, így nem sok jót jövendölünk a következő versenyeken vele szembekerülőknek.

Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 5. forduló, Futamok, 2015.05.07.
2015.03.07

Van, aki még csak azon gondolkozik, az idén milyen motorral fog körözgetni, de néhány szerencsés már a bajnokság közepén húzza a gázt.

Eddigi pályafutása legkeményebb fizikai alapozásával készül az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájára a Tomracing Motorsport Team pilótája
2015.01.31

Újabb megtisztelő megkeresést kapott Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában induló paksi gyorsasági motorost ismételten felkérték a Nem Olimpiai Sportágak, a NOS-program nagyköveti tisztjére. A 24 éves versenyző boldogan vállalta a feladatot, miközben eddigi pályafutása legkeményebb fizikai és pszichikai felkészülését végzi, hogy minél sikeresebben szerepelhessen az olasz bajnokság National Trophy 600-as kategóriában.

Kezdődik a Végső Visszaszámlálás, az Open Road Fest nagyszínpadán a EUROPE!
2015.01.29

Június 13-án 22.00-ás kezdettel egyedülálló fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada, amikor is felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, a Final Countdown! A fesztivál történetében soha nem látott sztár együttes érkezik Alsóörsre a svéd EUROPE személyében, akik egyedülálló látványvilággal érkeznek Magyarországra, hogy egy felejthetetlen koncerttel ajándékozzák meg a közönséget! Motorok, buli, rockzene, kezdődik a végső visszaszámlálás!

16. Open Road Fest – Több, új, jobb!
2015.01.18

Megkezdődött a kedvezményes online jegyértékesítés a 16. Open Road Festre! Immáron bárki vásárolhat magának, barátainak vagy akár családtagjainak belépőket a Június 10. és 14. között megrendezésre kerülő fesztiválra, mindezt az otthon kényelméből!

Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 4. forduló, Előzetes, 2015.01.14. Kis Viktória: „Két első hellyel és a magyar himnusszal szeretném nyitni a 2015-ös évet!”
2015.01.15

Még csak január közepe van, de Kis Viktória számára máris megkezdődik a száguldás, a hétvégén rendezik ugyanis a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös idényének negyedik állomását. A H-Moto Team hölgyversenyzője, aki az összetett második helyéről várja a szombati versenyeket, szeretné két futamgyőzelemmel indítani az évet.

A Harley-Davidson Budapest átadta az összegyűjtött Cipősdoboz adományokat a Baptista Szeretetszolgálatnak
2014.12.18

A Harley csapata büszkén adta át a Cipősdoboz akció keretén belül összegyűjtött csomagokat, adományokat a Baptista Szeretetszolgálat Tündérének hétfőn a Deák téren lévő Cipősdoboz Várban.

Megnyitotta kapuit a Mobilitás Autókiállítás és Vásár
2014.11.21

Budapest, 2014.11.21. - Megnyitotta kapuit a Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár. A SYMA Rendezvényközpontban helyet kapó háromnapos rendezvényen a hazai márkakereskedők mutatják be a legújabb modelleket, a legfrissebb autóipari innovációkat és járműipari trendeket. Az esemény célja, hogy a hagyományos járművek mellett az e-mobilitásban rejlő lehetőségekre is felhívja a figyelmet, ezért az érdeklődők a Magyarországon forgalmazott elektromos autókat is kipróbálhatnak a kiállítás területén kialakított tesztpályán

Eicma motorkiállítás 2014 lányok
2014.10.20

A következő képcsokor a milánói motorkiállításon látható lányokról ad összefoglalót.

Méltóképpen zárta az idei motoros szezont a Harley-Davidson Budapest
2014.10.08

Méltóképpen zárta az idei idényt a Harley-Davidson

Németh Balázs: Úgy érzem, holnap összejöhet egy jó eredmény
2014.09.07

A FIM Superstock 1000 Kupa mezőnyében versenyző Németh Balázs elérte szombatra kitűzött célját, hiszen a harmadik sorba kvalifikálta magát a bajnokság utolsó előtti, jerezi fordulóján. A Pedercini Racing Team Kawasakija már most versenyképesnek tűnik a magyar pilóta alatt, de még további apró változtatásokkal egy nagyon szép eredmény is elérhetővé válhat vasárnap.

Muresan küzdelmes versenyre számít vasárnap
2014.09.07

Hiába alakult biztatóan a pénteki nap Robert Muresan számára a FIM Superstock 1000 Kupa jerezi fordulóján, szombaton rengeteget szenvedett a gumikkal és a motor hátuljával a H-Moto Team versenyzője, így csak a 13. helyre tudta magát kvalifikálni. A román pilóta ugyanakkor bízik benne, hogy egy küzdelmes verseny végén így is jó eredményt érhet el kedvenc pályáján.

Bódis remek felzárkózással a 7., Zaccone dobogós helyről bukott
2014.09.07

Különös, de összességében rendkívül pozitív versenyt zárt Jerezben, a FIM Superstock 600 Európa-bajnokság szombati futamán a 2007-es világbajnok Talmácsi Gábor csapata. Bódis Richárd a 20. helyről indulva, tökéletes versenyt futva a 7. helyen szelte át a célvonalat, míg Alessandro Zaccone a 3. helyről bukott, és végzett végül a 20. helyen.

Németh Balázs: Szeretnék az első három sor valamelyikéből rajtolni
2014.09.05

Remekül kezdődött a jerezi hétvége a FIM Superstock 1000 Kupa mezőnyében szereplő Németh Balázs számára, hiszen összesítésben az ötödik helyen áll két szabadedzést követően. A Pedercini Racing Team motorosa úgy érzi, sikerült előrelépniük a beállítások terén, s ez biztató folytatást ígér a szombati időmérőre és a vasárnapi futamra egyaránt.

Jó kezdés után még jobb folytatást remél Jerezben a Talmácsi Racing
2014.09.05

Összességében pozitív első napot zárt Jerezben, a FIM Superbike Világbajnokság idei tízedik állomáshelyén a Talmácsi Racing. Különösen a csapat FIM Superstock 600-as Európa-bajnokságban érdekelt 15 éves olasz bajnok tehetsége, Alessandro Zaccone remekelt, aki ma mindkét szabadedzést az előkelő 6. helyen zárta.

Mostban kizárólag Gyutai Adriánra koncentrál a Tomracing Motorsport Team, ám az év hátralévő részében minden versenyzőjükre maximálisan odafigyelnek
2014.07.18

Eddig felemás évet tudhat maga mögött a Tomracing Motorsport Team. Vannak kiugró eredményeik, míg vannak olyan szakágak, ahol az év elején többet reméltek. A technikai gondoktól sem mentes időszak után pozitívan várja a folytatást Miklósy Tamás, a csapat tulajdonosa, aki elárulta, az utánpótlás terén is hosszú távú terveik vannak.

Három versenyzővel támad Csehországban a H-Moto Team
2014.07.18

Az előttünk álló hétvégén rendezik meg az Alpok-Adria Bajnokság, valamint a magyar nyílt gyorsasági-motoros bajnokság soron következő fordulóját a csehországi Mostban, ahol a H-Moto Team három versenyzővel, Győrfi Alennel, Csányi Gergővel és Kovács Bálinttal képviselteti majd magát.

WSBK Superbike Grid Girls Portimao
2014.07.07

A hétvégén Portimaoban rendezték meg a SBK futamait, ahol a szebbik nem képviselői is szép számban jelen voltak. Hét indítónak nézzük meg, hogy milyen Portugál lányok színesítették a nap eseményeit a futamon.

A 14 éves Somosi Alexander megszerezte első pontját az EJC-ben
2014.07.07

A 2007-es világbajnok Talmácsi Gábor csapata, a Talmácsi Racing minden elemében pozitív hétvégét zárt Portimaóban, a 2014-es Superbike világbajnokság nyolcadik fordulóján. Szombaton, a FIM Superstock 600 Eb futamán Bódis Richárd egy 5., Alessandro Zaccone egy 9. hellyel örvendeztette meg csapatát, míg ma Somosi Alexander első EJC-s pontszerzése tette teljessé az örömöt.

A Talmácsi Racing mindkét versenyzője a top10-ben
2014.07.07

Fennállása eddigi legeredményesebb versenyét zárta a 2007-es világbajnok Talmácsi Gábor csapata, a Talmácsi Racing, amely a FIM Superstock 600-as Európa-bajnokság mai portimaói futamán két top10-es helyezést tudott felmutatni. A 31 fős mezőnyben Bódis Richárd az 5., Alessandro Zaccone a 9. helyen végzett a világ egyik legnehezebbnek tartott gyorsasági-motoros versenypályáján.

Muresan nem elégedett a rajthelyével, de nagy csatára számít vasárnap
2014.07.07

Fantasztikusan kezdődött a szombat Portimaóban a H-Moto Team versenyzőjének, Robert Muresannak, hiszen ötödik lett a szabadedzésen. Az időmérőn aztán problémái adódtak a motor elejével, s hiába javított folyamatosan, végül csak a 14. rajthelyet tudta megszerezni. A román pilóta természetesen nem elégedett, de továbbra is a top10 lebeg célként a szeme előtt.

Talmácsi Racing: Pozitív kezdés Portimaóban
2014.07.07

Rendkívül biztatóan indult a 2014-es Superbike világbajnokság idei nyolcadik versenyhétvégéje a 2007-es világbajnok Talmácsi Gábor csapata, a Talmácsi Racing szempontjából. A magyar alakulat mindhárom ifjú versenyzője pozitív napot zárt Portimaóban, és úgy érzik, szombaton még tovább tudnak majd gyorsulni.

Németh Balázs: Remélem, holnap tudok még javítani a köridőmön és a pozíciómon egyaránt
2014.07.07

Összességében pozitívan értékeli a Pedercini Racing Team színeiben induló Németh Balázs a FIM Superstock 1000 Kupa portugáliai fordulójának első napját, amely során az összetett eredménylistán a 11. helyet szerezte meg. A magyar versenyző ráadásul sokakkal ellentétben délután is gyorsulni tudott, s így bizakodva várja a szombati folytatást.

Muresan: Készen állunk a portugáliai küzdelemre!
2014.07.07

Szűk két hét elteltével az ötödik fordulóval folytatódik a FIM Superstock 1000 Kupa idei szezonja. A helyszín a szintkülönbségeiről is elhíresült Portimao, s a mezőnyben természetesen ezúttal is ott lesz a magyar H-Moto Team román versenyzője, Robert Muresan.

Németh Balázs: Szeretném megerősíteni a pozíciómat az összetett pontversenyben
2014.07.03

Két héttel a misanói verseny után az ötödik fordulóval folytatódik a Superbike világbajnokság egyik fő betétsorozataként megrendezésre kerülő FIM Superstock 1000 Kupa 2014-es szezonja. A helyszín ezúttal Portimao, ahol a Pedercini Racing Team magyar versenyzője, Németh Balázs újabb top10-es helyezéssel szilárdítaná meg helyét az összetett első tíz helyezettje között.

Muresan: Hiszem, hogy holnap harcba tudunk szállni egy top10-es helyezésért
2014.06.21

Szombaton a harmadik szabadedzéssel és az időmérő edzéssel folytatódott Misanóban a FIM Superstock 1000 Kupa idei negyedik fordulójának programja. A H-Moto Team versenyzője, Robert Muresan az előző napot a 14. helyen zárta, és noha szombaton tudott javítani saját legjobb köridején, ám a többiek is így tettek, így végül az időmérőn is a 14. helyet sikerült megkaparintani

Németh Balázs zsinórban harmadik top10-es befutójára hajt vasárnap
2014.06.21

Egyenletesen javuló teljesítmény – így lehetne talán a legtalálóbban leírni Németh Balázs eddigi szereplését a FIM Superstock 1000 Kupa idei negyedik, misanói versenyhétvégéjén. Az olasz Pedercini Racing Team magyar motorosa már a tegnapi szabadedzéseket is a 12. helyen zárta összesítésben, majd a mai szabadedzésen és az időmérőn is meg tudta tartani ezt a pozícióját.

Első EB-pontjainak örül a Talmácsi Racing
2014.06.21

A Superbike világbajnokság idei hetedik fordulójának második napján a 2007-es gyorsasági-motoros világbajnok Talmácsi Gábor csapata, a Talmácsi Racing megszerezte első pontjait a FIM Superstock 600-as Európa-bajnokságon. Az olasz Alessandro Zaccone első futamán, amit ebben a bajnokságban teljesített, a 9 pontot érő 7. helyen szelte át a célvonalat a magyar csapat motorjával.

Talmácsi Gábor: Nagyon pozitív volt ez a nap az egész csapat számára
2014.06.21

Kitűnő napot zárt a Superbike világbajnokság idei hetedik versenyhétvégéjének pénteki nyitónapján, a Marco Simoncelli nevét viselő Misano World Circuit pályán a 2007-es világbajnok Talmácsi Gábor csapata, a Talmácsi Racing. A magyar alakulat ezen a versenyen már három versenyzővel képviselteti magát, és pénteken mindhárman maximálisan eleget tettek az elvárásoknak.

Muresan a jó kezdés után továbbra is bizakodó
2014.06.21

Pénteken 30 Celsius fokos hőség és 45%-os páratartalom fogadta a pilótákat Misanóban, a FIM Superstock 1000 Kupa idei negyedik fordulójának helyszínén, ami fizikailag elég megterhelővé tette a mai nap két szabadedzését, ám a magyar H-Moto Team versenyzőjét, Robert Muresant ez a legkevésbé sem zavarta.

Németh Balázs: Pozitív az érzés, de gyorsulnunk kell még
2014.06.21

Hasznos és eredményes napot zárt Misanóban, a FIM Superstock 1000 Kupa idei negyedik fordulójának helyszínén az olasz Pedercini Racing Team Kawasaki ZX10R-jét terelgető Németh Balázs. A 26 éves magyar motoros ugyan még keresi az ideális beállításokat csapatával, ám pénteken fontos lépéseket tett azok megtalálása felé.

A sikeres bemutatkozást követően az év végéig szóló szerződést ajánlottak a Moto One Honda Racing versenyzőjének a BSB Superstock 1000-es kategóriájában
2014.06.17

Az évek óta a hatalmas tehetségnek tartott gyorsasági motorversenyző, Juhász Dávid élni tudott a lehetőséggel, és a Morello Racing Team Kawasaki ZX10R motorján olyan teljesítményt nyújtott a múlt hétvégén, a BSB snettertoni futamán, hogy az év végéig tartó szerződésajánlatot kapott a brit csapattól. A 21 éves versenyző és menedzsmentje úgy véli, vélhetően elfogadják az ajánlatot, mert van keresnivalójuk a Superstock 1000-es kategóriában.

Győrfi Alen: Sikeres németországi teszt
2014.06.17

Az elmúlt héten Magyarország egyedüli gyorsasági-motoros Európa-bajnoka, Győrfi Alen a németországi Oschersleben versenypályáján tesztelt egy külföldi csapat meghívására.

Fantasztikus csatákkal, izgalmas befutókkal folytatódott Dunaszerdahelyen Magyarország Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás Bajnoksága
2014.06.13

Szórakoztató és izgalmas csatákkal teli versenyeket vívtak a legjobb fiatal motorosok Magyarország Nyílt Nemzetközi Gyorsasági Motoros Utánpótlás Bajnokságának idei második állomásán, a szlovákiai Dunaszerdahelyen. Ráadásul a Mini GP 4T junior class kategórián belül létrejött a legkisebbek eredményeinek értékelése céljából a géposztály Rookies Cup-sorozata. Fekete János, a MAMS gyorsasági Szakágának vezetője elárulta, a szlovén és a román utánpótlás ismét jelezte csatlakozási szándékát a bajnoki küzdelmekhez.

A Tomracing Motorsport Team versenyzője április elején Rijekában szerezte meg idei első futamgyőzelmét, most újra dobogóra állna ugyanitt az Alpok-Adria Sorozat harmadik versenyhétvégéjén
2014.06.13

Parádés teljesítményt nyújt eddig idén az IMRC és a Nyílt Magyar Bajnokságban, valamint az Európa-bajnokságra kvalifikáló Alpok-Adria Sorozatban Gyutai Adrián. A Superstock 600-as kategóriában remeklő paksi motoros az előbbi kettőben az élen áll összetettben, míg utóbbiban a harmadik helyen várja a hétvégi folytatást. A tavalyi esztendő legeredményesebb motorosa ugyanis Rijekában áll rajthoz az Alpok-Adria harmadik versenyhétvégéjén, ott, ahol a kora tavaszi tesztprogramjának keretein belül ragyogóan teljesített, ugyanis több mint félperces előnnyel megnyerte a Román Superbike Bajnokság idénynyitó futamát. A Tomracing Motorsport Team versenyzője mindenképpen szeretne dobogóra állni a hétvégén, és titokban abban reménykedik, hogy átveheti a vezetést összetettben.

Sikeres teszten van túl a Moto One Honda Racing versenyzője, jöhet a bajnoki bemutatkozás Snettertonban
2014.06.13

Az évek óta a hatalmas tehetségnek tartott gyorsasági motorversenyző, Juhász Dávid végre megkapta azt a lehetőséget, amire vágyott, és eddig élni is tudott vele. A Moto One Honda Racing versenyzője tesztelhette a Morello Racing Team Kawasaki ZX10R motorját, és a gyakorlás annyira jól sikerült, hogy a 21 éves versenyző a csapat színeiben részt vehet a BSB június 13-15-én rendezett futamán a Superstock 1000-es kategóriában.

Az első futamon 14. helyen végzett Ifjabb Tóth Imre saját és csapata első pontjait szerezte meg a Superbike világbajnokság csúcskategóriájának sepangi futamán
2014.06.10

A BMW Racing Team Toth hatodik versenyhétvégéjén ifjabb Tóth Imre révén megszerezte első pontjait a Superbike világbajnokság csúcskategóriájában. A versenyzőknek a mezőnyön kívül a borzalmas hőséggel is meg kellett küzdeniük, amely sem az embert, sem a technikát nem kímélte. Ennek esett áldozatul Sebestyén Péter az első futamon, amikor a kipufogója nem bírta a terhelést. A második versenyen a túlélés volt a lényeg, és ennek megfelelően Imi a 18., míg Peti a 19. helyen zárta a Maláj Nagydíjat.

A folyamatosan javuló köridők ellenére ifjabb Tóth Imre a 24., míg Sebestyén Péter a 25. rajtpozícióból vághat neki a hétvégi, Sepangban rendezendő Superbike vb-futamoknak
2014.06.10

Immár a hatodik versenyhétvégéjén vesz részt a BMW Racing Team Toth a Superbike világbajnokság csúcskategóriájában. A magyar csapat mindkét pilótája – ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter – kitett magáért a szombati két edzésen: folyamatosan gyorsultak, ám így is csak egyikük volt elégedett. Peti úgy véli, elért egy szintet, ám a kanyarokban még javítania kell a teljesítményén, míg Iminek nem jött össze a hőn áhított Superpole.

Folyamatosan gyorsul a BMW Racing Team Toth mindkét pilótája, ami bíztató a hétvégi, Sepangban rendezendő Superbike vb-futamon
2014.06.10

Immár a hatodik versenyhétvégéjén vesz részt a BMW Racing Team Toth a Superbike világbajnokság csúcskategóriájában. A magyar csapat mindkét pilótája – ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter – kitett magáért a pénteki két edzésen: folyamatosan gyorsultak, és amíg Peti eddig simán megfutotta a vasárnapi induláshoz szükséges limitidőt, addig Imi esetében jó esély mutatkozik arra, hogy először bekerüljön a Superpole mezőnyébe.

Ifjabb Tóth Imre mellett a Donington Parkban is Sebestyén Péter kap lehetőséget a BMW Racing Team Toth-tól a hétvégén a Superbike-vb csúcskategóriájában
2014.05.23

Kőkemény munkával készült az angliai folytatásra a BMW Racing Team Toth. A Superbike világbajnokság csúcskategóriájában induló magyar csapat mindkét pilótája – ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter – úgy érzi, a legendás Donington Parkban végre kihozhatják azt a teljesítményt mind a motorukból, mind pedig magukból, ami elég lehet az idei ötödik futamon az első vb-pontok megszerzésére. Imi motorjában kicserélték a BMW gyárában a komplett váltót, aminek következtében a váltási gondok megszűnhetnek, míg Peti motorhoz alakított stílusa már Imolában is megmutatta, hogy ez a váltás eredményhez vezethet.

A Pannóniaringen támadnak a H-Moto fiataljai – Kovács Bálint és Csányi Gergő újabb bravúrra készül
2014.05.23

Az előttünk álló hétvégén a Pannóniaringen folytatódik az IMRC, a Magyarország Gyorsasági Motoros Nyílt Nemzetközi Bajnokság, valamint az Alpok-Adria Bajnokság 2014-es versenyfutása. A H-Moto Team négy versenyzőt állít csatasorba a hétvégén: Győrfi Alen és Kis Viktória mellett a csapat két ifjú reménysége, Kovács Bálint és Csányi Gergő száll harcba a minél jobb helyezésekért.

Kurucz Ferenc: Több kell, mint száz százalék!
2014.05.23

A hétvégén újra motorra pattannak a Tomracing Motorsport Team versenyzői, ugyanis a Pannónia-ringen folytatódik az IMRC nemzetközi sorozat - és ezen belül a Magyar Bajnokság -, ami egyben az Alpok-Adria Bajnokságának második állomása is. Kurucz Ferenc pontosan tudja, hogy az ostffyasszonyfai pályán nem fogják ingyen osztogatni a pontokat, és bizony a hétvége minden pillanatában 110 százalékot kell nyújtania ahhoz, hogy a Superstock 600-as kategória mezőnyének elejében végezzen. A Tomracing csapatkoordinátora, Biel Richárd szerint a hajdúszoboszlói pilóta április eleji, teszten elért körideje bizakodásra ad okot.

Ismét felemás hétvégét zárt a BMW Racing Team Toth csapata a Superbike-vb imolai hétvégéjén: ifjabb Tóth Imre mindkétszer a TOP 20-ban végzett, míg Sebestyén Péter egy 19. hely után bukott és kiesett
2014.05.11

Ismét felemás hétvégét zárt a BMW Racing Team Toth csapata a Superbike-vb imolai hétvégéjén: ifjabb Tóth Imre mindkétszer a TOP 20-ban végzett, míg Sebestyén Péter egy 19. hely után bukott és kiesett

Folyamatosan gyorsul a BMW Racing Team Toth csapatának mindkét versenyzője, így ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter a pontszerzés reményében várja a Superbike-vb imolai hétvégéjének vasárnapi futamait
2014.05.11

A hétvégén kerül megrendezésre a Superbike világbajnokság idei negyedik versenyhétvégéje az olaszországi Imolában. Jó hír, hogy a BMW Racing Team Toth pilótakettőse – ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter – továbbra is folyamatosan gyorsul a legendás versenypályán. Szombaton újra közelebb kerültek a mezőny második feléhez, így egy jó rajttal – Imi a 25., míg Peti a 28. pozícióból vág neki mindkét futamnak – akár a pontszerző helyek sem elérhetetlenek a számukra.

Lónyaiék kiestek a beledi Riverside Baja szombati napján, ahol mindenki élvezte a rallye-versenyre kialakított közös, rövid szakaszokat
2014.05.11

Kilenc szakasszal folytatódott a Magyar Terep-rallye Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja. A beledi központtal megrendezendő versenyen a magyar autósport történetében először versenyzett közös pályán a terep-rallye és a rallye mezőny – Bükkfürdő Rallye –, és a rendkívül izgalmas szakaszokat rengeteg néző szurkolta végig a helyszínen. Az autósoknál a szombati kilenc szakaszból nyolcat megnyerő Fazekas Károly, Simon Péter kettős került az élre, míg a motorosoknál folytatódott a Hodola-Laller párharc. Sajnos egy baleset is volt még a nap elején, a kockáztató Lónyai Pál, Garamvölgyi duó nem is tudta folytatni a versenyt.

Talmácsi Racing Team - Imola 1. nap
2014.05.10

Nagyon pozitív emlékekkel tért vissza Imolába a Talmácsi Racing ifjú versenyzője, Bódis Richárd, hiszen tavaly éppen ezen a pályán tudta megszerezni első dobogós helyezését a European Junior Cupban. A 19 éves tehetség abban bízott, idén, a 600-as motor nyergében is gyorsan ráérez majd a pálya trükkjeire, ám egy 30 perces edzésnél ehhez nyilvánvalóan több időre van szüksége.

A BMW Racing Team Toth csapatának fiatal versenyzője, Sebestyén Péter folyamatosan gyorsulva limiten belül maradt a Superbike-vb imolai hétvégéjének pénteki edzésein
2014.05.10

A hétvégén kerül megrendezésre a Superbike világbajnokság idei negyedik versenyhétvégéje az olaszországi Imolában. Jó hír, hogy a BMW Racing Team Toth pilótakettőse – ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter – folyamatosan gyorsul a legendás versenypályán, ráadásul az erre a hétvégére ismét bizalmat kapó 19 éves motoros már az első két edzésen megfutotta a limit időt. Imi egyelőre a 25., míg Peti a 27. helyről várja a szombati folytatást.

Harca kész csapatok várják a beledi Riverside Baja pénteki rajtját
2014.05.10

Közeledik a Magyar Terep-rallye Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja. A beledi központtal május 9-11. között megrendezendő versenyen régen látott erős mezőny gyűlik össze az autós szakágban. A Lónyai Pál, Garamvölgyi duó a győzelemre tör, a Túrkevén második Fekete Antal, Tóth György kettős óvatos optimizmussal várja a versenyt, míg a Varga Imre, Szegedi Ferenc páros a pilóta egészségügyi gondjai miatt a célba érkezést tartja fő céljának.

Az eltaktikázott időmérő miatt lett 8., és 6. az idei Alpok-Adria Bajnokság trieszti idénynyitó versenyhétvégéjén a Tomracing Motorsport Team versenyzője
2014.05.07

Az IMRC és Magyar Bajnokság idénynyitóján futamgyőzelemmel nyitó Gyutai Adrián ezúttal az Európa-bajnokságra kvalifikáló Alpok-Adria Sorozatban kezdte meg a szereplését a Superstock 600-as kategóriában. A 23 éves paksi motoros az Adria Raceway-en rendezett futamokon előbb eltaktikázta az időmérőt, majd elrontotta a rajtjait, így utána hiába futott a legjobbaktól alig elmaradó köridőket, a versenyeket végül a 8., és a 6. helyen zárta. A Tomracing Motorsport Team versenyzője állítja, ha tanul ezekből a hibákból, már a május végi, Pannoniaringen rendezendő második versenyhétvégén odaérhet a dobogóra.

Kulman Miklós: A motor immár hozzám van hangolva
2014.05.07

Második versenyén van túl a 2014-es szezonban a Tomracing Motorsport Team stuntridere, Kulman Miklós. A korábbi magyar bajnok ismét bejutott a fináléba a MAMS Stunt Riding Magyar Bajnokság kunmadarasi fordulójában, ahol végül a negyedik helyet szerezte meg.

Talmácsi Racing - Motorozás 300 ezer magyar szurkoló előtt
2014.05.06

Május 1-je Magyarországon immár nemcsak a munka, de a motorsportok ünnepévé is vált. A tavalyi sikerre való tekintettel idén megrendezték a Nagy Futam második félidejét, melynek keretében Budapest belvárosát a legkülönfélébb versenyautók- és motorok, illetve repülők lepték el, amiket a legnagyobb sztárpilóták vezettek, szurkolók százezrei előtt.

Ebből a hétvégéből is tanulnunk kell!
2014.05.06

A BMW Racing Team Toth versenyzője, ifjabb Tóth Imre mindkétszer a legjobb húszban végzett vasárnap az asseni futamokon a Superbike-vb csúcskategóriájában, míg Sebestyén Péter technikai gondok miatt kiesett

Bódis Ricsi beszámoló a hétvégi SBK Superstock 600 asseni versenyről
2014.05.06

Igazán jó lendülettel folytatódott az asseni versenyhétvége a Talmácsi Racing fiatal versenyzője számára, hiszen a motoron elvégzett apróbb finomítások következtében még inkább érezte a motor elejét, ami köridején is egyből meglátszott. A szárazon zajló időmérő edzésen jó ideig a legjobb 10 között volt, majd végül a 15. rajtkockát sikerült megszereznie.

BMW Motorrad Roadshow - 2014
2014.05.06

A tesztnapok keretében az új S 1000 R és nineT modelleket is kipróbálhatják az érdeklődők

Kulman Miklós: „Újra bajnok lehetek az új motorral”
2014.03.18

A motorsportok egy újabb szakágában jelenik meg a 2014-es szezonban a Tomracing Motorsport Team: Kulman Miklós személyében ugyanis egy stuntriderrel bővült a csapat. A motoros kaszkadőr idén vissza szeretné szerezni korábbi magyar bajnoki címét, amire a csapatfőnök, Miklósy Tamás szerint minden esélye megvan.

Eicma motorkiállítás 2013 lányok
2013.11.08

A következő képcsokor a milánói motorkiállításon látható lányokról ad összefoglalót.

Kawasaki Lime party 2013 Gyere, és vedd be velünk a kanyart!
2013.08.21

Ma már egyetlen Kawásnak sem kérdés, hogy melyik napot kell minden év augusztus végén jól bevésnie a naptárjába. Ahogy az elmúlt években is mindig, a Kawasaki Magyarország 2013-ban is megrendezi a zöld közösség számára az évadzáró népünnepélyt - a Lime Party-t, melynek helyszínét ismét a Hungaroring adja.

Borsay Szabolcs: „Egy apró figyelmetlenségből elkövetett hiba fosztott meg a győzelemtől!”
2013.07.03

Egy apró figyelmetlenségből elkövetett hiba miatt kénytelen volt visszalépni a kunmadarasi döntőtől Borsay Szabolcs. A Tomracing Motorsport Team dragversenyzője a fináléig vezető úton magabiztosan verte a Magyarország Dragbike bajnokság Competition kategóriájának többi résztvevőjét a ¼ mérföldes (402,33 méter) távon. A korábbi magyar bajnok – aki a kvalifikációján 8,2-es időre volt képes a legendás kunmadarasi aszfalton – ezzel az újabb második helyével megerősítette vezető pozícióját összetettben. A csapat másik tagja, Biel Richárd a Road & Ride kategóriában a negyedik helyen végzett.

RED BULL X-FIGHTERS | BESZÁMOLÓ AZ OSZAKAI FUTAMRÓL
2013.06.11

A helyiek kedvence, a japán Taka Higasino megnyerte pályafutása első Red Bull X-Fighters versenyét, megingatva a versenysorozatban élen álló francia Tom Pagès-t az Oszakai vár előtt rendezett verseny izgalmakkal teli döntőjében 11 000 szurkoló és a nemzetközi televíziós nézőközönség szeme láttára, a világ legrangosabb freestyle motokrossz versenysorozat észak-ázsiai debütálásán, amelyet óriási várakozás előzött meg.

Élete első Superstock 600-as pole pozíciójával, két harmadik hellyel valamint egy bukással zárt a Hungaroringen rendezendő magyar bajnoki futamokon a Tomracing Motorsport Team motorosa
2013.05.20

A tavalyi, 125 GP-ben szerzett összetett bajnoki címe után idén az Alpok Adria Superstock 600-as sorozatában is letette már a névjegyét Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport Team pilótája Közép-Európa legnívósabb sorozatában a CBR Honda RR 600-as nyergében a 7. helyen végzett. Hazánk egyik legtehetségesebb motorosának tartott versenyző ezúttal ismét a Nyílt Nemzetközi Magyar Bajnokságban bizonyított a hétvégén: kétszer állt a dobogón szombaton, megnyerte a két szabadedzést és az időmérőt vasárnap, utóbbi új kategóriájában az első pole pozíciót jelentette. Ráadásul teljesült a vágya, hiszen példaképével, Talmácsi Gáborral állhatott fel egy rajtrácsra, majd utána a pódiumra is. Fejlődése annak ellenére töretlen, hogy vasárnap bukott, és feladni kényszerült a versenyt. 

TALMÁCSI ÚJ PÁLYACSÚCSOT ÁLLÍTOTT BE A HUNGARORINGEN
2013.05.19

Talmácsi Gábor és csapata minden kitűzött cél teljesített a mai nap folyamán. Egy igazán remek és nagyon hasznos tesztnapon vannak túl, mely végén elmondható, hogy előreléptek. A tréningeken több setupot is kipróbáltak, illetve számos futóműbeállítást teszteltek, mely előremozdíthatja azt, hogy jövő héten Doningtonban sikeres hétvégét zárjanak.

TALMÁCSI INDUL A HUNGARORINGEN
2013.05.19

Talmácsi Gábor több mint 10 éve indult utoljára magyar bajnoki futamon, de a hétvégén (május 18-19.) ismét láthatják őt a hazai nézők motorozni, mivel részt vesz az országos bajnokság hungaroringi versenyén.

A BMW motoros tanfolyamán vett részt Jeremy Irons Magyarországon
2013.05.15

Budapest. A BMW hivatalos motoros tréningjén vett részt Magyarországon Jeremy Irons. Az Oscar-díjas színész a BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning alapszintű elméleti és gyakorlati ismereteit a kiskunlacházi reptéren sajátította el.

Remekül mutatkozott be az Alpok-Adria Bajnokság Superstock 600-as kategóriájában a Tomracing Motorsport Team
2013.05.06

A tavalyi, 125 GP-ben szerzett összetett bajnoki címe után idén az Alpok Adria bajnokság Superstock 600-as sorozatában szeretne maradandót alkotni Gyutai Adrián. A Tomracing Motorsport Team pilótája egy teszt és a Magyar Bajnokság nyitófutamai után ezúttal Közép-Európa legnívósabb sorozatában is letett névjegyét új kategóriájában: a CBR Honda RR 600-as nyergében a 7. helyen végzett az olaszországi Adria International Raceway aszfaltján. Hazánk egyik legtehetségesebb motorosának tartott versenyző tehát azonnal a TOP tízben zárt a debütáló futamán, de ahhoz, hogy fokozatosan lépdeljen előre a rangsorban, még rengeteget kell dolgoznia.

TALMÁCSI VÉGIG KÜZDÖTT A MOTORRAL, DE CÉLBA ÉRT
2013.04.29

A Prorace csapat boxában tegnap késő estig ment az egyeztetés, hogy valami megoldást találjanak a beállítási problémákra. A reggeli 15 perces bemelegítő edzésen változtattak a motor áttételezésén, ami a vártnál kisebb javulást eredményezett. Talmácsi 13. lett.

TALMÁCSI: EZEN A PÁLYÁN BÁRMI MEGTÖRTÉNHET
2013.04.28

A mai időjárással kapcsolatban annyi mindenképpen elmondható, hogy bár nem mutatott magasabb értéket a hőmérő higanyszála, mint tegnap, legalább az eső elkerülte az asseni pályát, így a tréningek száraz körülmények között zajlottak. Talmácsiék a délelőtti szabadedzésen kipróbáltak néhány új beállítást, de az eredmények azt mutatták, hogy nem jó irányban indultak el. Gábor végig küzdött a motorral, ami miatt nem is tudott igazán jó köröket futni és a 16. helyen fejezte be az edzést.

PONTSZERZÉS TALMÁCSI CÉLJA ASSENBEN
2013.04.28

A hétvégén immár a harmadik nagydíj megrendezésére kerül sor a Superbike Világbajnokság keretén belül. Vasárnap a mezőny résztvevői a híres asseni pályán küzdenek majd a pontokért. Két hete még a spanyolországi nyárban motorozhattak a versenyzők, most azonban lényegesen zordabbak az időjárási körülmények. A hőmérséklet nincs több 8-10 foknál és hol jobban esik az eső, hol kevésbé.

BMW Motorrad Roadshow idén is folytatódik
2013.04.25

A tesztnapok keretében a vadonatúj R 1200 GS mellett az F 800 GT-t is kipróbálhatják az érdeklődők

Érj haza!
2013.04.25

Motoros szezonkezdetnek mi lehetne legmegfelelőbb uticél, mint a motoros majális Kunmadarason!

Újra dübörög a banda
2013.04.11

Budapest, 2013. április 11. – Hamarosan ismét együtt düböröghetnek az ország útjain a Kawasaki tulajdonosok. A márka hazai képviseleté által szervezett immáron hagyományosnak tekinthető közösségépítő motoros túrasorozat, a KawaKanyar első idei fordulója május 4-én kerül lebonyolításra.

Kawasakit szeretnél? Itt lehetőség a vásárlás előtti tesztelésre!
2013.04.05

Budapest, 2013. március 29 – A Kawasaki idei modell újdonságait a március végén megrendezett motor show-n már megcsodálhatták az érdeklődők, aki azonban a kukucskálásnál többre is vágyik, vagy esetleg lemaradt a kiállításról, annak sem kell már sokat várnia, ugyanis április 12-én a Kawasaki ismét tesztnapot rendez a Kakucs-ringen.

Gyutai Adrián: Könnyen kezelhető és elég erős az új motorom
2013.04.02

A 2013-as Alpok-Adria Bajnokság Superstock 600-as sorozatára készülve két napon keresztül 10 órát tesztelt Velence mellett a Tomracing Motorsport Team versenyzője

Ezer gyertya lángja mellett emlékezik a 14. Harley-Davidson Open Road Festen a brit blues banda a nemrég elhunyt legendás alapítójára, Alvin Lee-re
2013.03.09

Gyászol a nemzetközi zenei élet: a napokban elhunyt a legendás Ten Years After alapítója és korábbi gitárosa, Alvin Lee, aki 2005-ben már saját együttesével kápráztatta el a közönséget az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen. Az 1969-es woodstocki fesztivál egyik sztárbandája jelenlegi felállásában már korábban elígérkezett a szervezőknek, és a szörnyű tragédia ellenére színpadra áll a Harley Fesztiválon. A blueszene klasszikusai emlékezetes koncertre készülnek a 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen.

MA MEGFORDULT A SZÉLJÁRÁS JEREZBEN - A VIDI LÁTOGATTA MEG TALMÁT
2013.01.23

Lényegesen kedvezőbb időjárási körülmények között zajlott a második tesztnap Jerezben, ahol végig száraz aszfalton motorozhattak a versenyzők. Talmácsi Gábor ma is mindent beleadott és 60 kört tett Hondájába. Ma leginkább a futómű setupokra koncentráltak, és a munkálatok során az Andreani cég mérnöke folyamatosan segítette a csapatot. Talmácsi Gábor legközelebb február 18-án ül versenymotorjának nyergébe, ami már tényleg az első futamra történő közvetlen ráhangolódás lesz.

Eicma motorkiállítás lányok
2012.12.06

Nem telhet el olyan év, amikor a milánói kiállítócsarnok ne telne meg jobbnál jobb motorokkal és a motorok mellett feltűnő hostess lányokkal. Az alábbi képösszeállításban az EICMA 2012-es kiállításán jelenlévő lányok közül választottuk ki a legjobbakat Nektek.

Sherwood nyeri a Red Bull X-Fighters Világbajnoki Versenysorozatot
2012.10.11

2012. október 10. – A Red Bull X-Fighters 2012-es idényében három kontinensen három győzelmet gyűjtő Levi Sherwood térhetett haza az 1 millió dollár összdíjazású verseny fődíjával. Az új-zélandi klasszisnak azonban minden tudására szükség volt a Sydney-ben rendezett döntő versenyen, ahol a francia Thomas Pages minden idők legszorosabb bajnoki csatájában bizony alaposan megszorongatta.

Ragyogóan szerepelt a 2012-es Alpok Adria két magyar győztese az idei Európa-bajnokságon: Gyutai Adrián (125 GP) tizenhárom helyet javítva a 20., míg Chrobák János (Superstock 600) a pontszerző 13. helyen végzett
2012.10.07

Betartotta ígéretét a magyar gyorsasági motorsport egyik legnagyobb ígérete, Gyutai Adrián – aki 2008-ban kezdett el versenyszerűen motorozni –, és a meglehetősen pechesen záródott időmérő edzést követően bebizonyította, tényleg méltó a magyar szurkolók önzetlen segítségére, ami egyáltalán lehetővé tette az indulását az Európa-bajnokságon. A 21 éves paksi fiatalember ragyogó teljesítményt nyújtva a 33. rajtpozícióból indulva végül a 20. helyen végzett a 125 GP és a Moto3-as kategóriában. A másik magyar induló, Chrobák János (Supersport) a 18. rajtpozícióból indulva a pontszerző 13. helyen végzett.

Oroszországban nemcsak a SBK férfi szereplői jártak. Neked melyik SBK-s lány tetszik?
2012.09.09

A Superbike Világbajnokság 11. fordulóját Moszkvában tartották, ahol a versenyzők mellett a már megszokott versenyzőket körülvevő lányokról publikálunk egy kis ízelítőt.

TALMA TÚLSZÁRNYALTA EDDIGI LEGJOBBJÁT A SUPERSPORT VB-N
2012.09.09

Talma fantasztikus versenyen túl 10 ponttal zárhatta a Supersport VB nürburgringi versenyét.

Legyőzte a fájdalmat, és megrepedt térdkaláccsal küzdötte fel magát a 19. helyről az öt pontot érő 11. helyre a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának nürburgringi futamán a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője
2012.09.09

A legendás Nürburgringen folytatódott a hétvégén a Superbike világbajnokság, amelynek Superstock 1000-es sorozatában áll rajthoz Győrfi Alen. Úgy tűnt, hogy a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője el van átkozva a német pályán: tavaly betegen versenyzett itt, míg pénteken egy balesetet követően megrepedt a térdkalácsa. Noha egyre erősebb fájdalmak gyötörték, mégis rajthoz állt, és fantasztikusan motorozva végül ebben a helyzetben szinte a csodával felérő 11. helyen végzett. Győrfi Alen az újabb öt pontjával megerősítette a helyét az összetettben, és 27 pontjával a 14. helyen áll, azaz megvan az esélye arra a hátralévő két versenyen, hogy akár a 10. helyen végezzen a bajnokságban.

Beinjekciózott térddel is képes volt a folyamatos javulásra a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője a Nürburgringen a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában, és a 14. rajtpozícióból indul harcba az újabb pontokért
2012.09.09

A legendás német pályán, Nürburgringen folytatódik a hétvégén a Superbike világbajnokság, amelynek Superstock 1000-es sorozatában áll rajthoz Győrfi Alen. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője egy sajnálatos balesetet szenvedett még péntek reggel, így repedt térdkaláccsal küzdi végig az idei szezon nyolcadik futamát. A szombati napja is a mobilklinikán kezdődött, ahol ismét ellátták a sérült lábát, ám a 22 éves motoros ennek ellenére fokozatosan javított a köridején – majdnem két másodpercet javult péntekhez képest –, és ennek köszönhetően a 14. rajtpozíciót szerezte meg. Győrfi Alen – aki vasárnap injekció nélkül kezdi meg a futamot – úgy véli, sérülése ellenére is jó esélyei van arra, hogy ismét pontszerzőként zárjon, és akár az összetettben is előre lépjen a 14. helyről.

TALMA MÉG JOBB, MINT MOSZKVÁBAN
2012.09.09

A Supersport kategória mezőnyének a mai nap folyamán is két 45 perces edzés állt a rendelkezésre. Talmácsi Gábor és csapata, a Prorace Team minden percet kihasználtak és a kemény munkának meg is lett az eredménye.  Már a délelőtti második szabadedzésen is sikerült gyorsulnia Gábornak, így a 13. helyen végzett. Majd a Superbike edzése miatt csúszással kezdődő időmérőn tovább javított és a számára eddig ismeretlen versenyhelyszínen megszerezte legjobb rajthelyét a Supersport vb-n. Holnap a 2. sorból, azaz a 7. helyről indulhat a 19 körös versenyen, melyet az Eurosport 13:30 órától élőben közvetít.

A 19. rajthelyről várja a folytatást Nürburgringen a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában
2012.09.08

A legendás német pályán, Nürburgringen folytatódik a hétvégén a Superbike világbajnokság, amelynek Superstock 1000-es sorozatában áll rajthoz Győrfi Alen. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője már pénteken mindent megtett azért, hogy feledtetni tudja a tavalyi, meglehetősen balszerencsésre sikeredett versenyét. A legfőbb célja az volt, hogy az idei futamon minél előkelőbb helyről tudjon elrajtolni a vasárnapi futamon. A 22 éves motoros ennek megfelelően mindent kiadott magából már a délelőtti szabadedzésen is – ahol a 15. helyen végzett –, míg délután, az első kvalifikációs tréningen ugyan újabb másfél tizedet javított, ám ez egyelőre a 19. rajtpozícióhoz elegendő. De már ez is kész csoda, ugyanis Győrfi Alen mindezt repedt térdkaláccsal érte el, és semmiképpen nem lép vissza a folytatástól.

TALMA A 14. HELYRŐL VÁRJA A FOLYTATÁST
2012.09.08

A Superbike világbajnokság mezőnye egy újabb világhírű pályán, a hétvégi nagydíjnak otthont adó Nürburgringen folytatja a küzdelmet. A németországi Eifel-hegyek közt felépített pálya 1927. június 18-án nyitotta meg kapuját, majd 1984-ben nyerte el mai versenypálya formáját, és azóta további kiszolgáló egységekkel bővült az idők folyamán.

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosai a csapat történetének legsikeresebb hétvégéjét zárták a Slovakiaringen.
2012.09.02

Eddigi történetének legnagyobb sikerét érte el a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team. A Slovakiaringen rendezett Alpok-Adria Bajnokság vasárnapi futamán a 125 GP-ben induló Gyutai Adrián idei ötödik győzelmét aratta, amellyel élen végzett az összetett pontversenyben. Csapattársai közül Nagy Győző (Superstock 600) a nemzetközi mezőnyben a 12., míg a magyar pontvadászatban a 2. helyen végzett. Kis Viktória történelmet írt: a Superbike kategóriában ő az első magyar női motoros, aki nemzetközi versenyen pontot szerzett. A csinos versenyző az utolsó métereken előzte meg ellenfelét, és a 26 férfi mellett a 15. helyen végzett.

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosai felemás időmérőn vannak túl a Slovakiaringen – Kis Viktória idei legjobb rajtpozíciójából, a 15., míg Nagy Győző a 22. helyről várja a vasárnapi futamot
2012.09.02

Eddigi történetének legnagyobb sikerére készül a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team. Amíg a csapat élversenyzője, Győrfi Alen a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában szeptember 9-én, a németországi Nürburgringen folytathatja idei jó szereplését – 22 pontjával a 14. helyen áll összetettben –, addig a Slovakiaringen rendezendő Alpok-Adria Bajnokság szombati időmérőjén megszerzett idei ötödik pole pozíciójával a 125 GP-ben induló Gyutai Adrián egy újabb lépéssel közelebb került kategóriája összetett bajnoki címéhez. Csapattársai felemás kvalifikációs edzésen vannak túl: Nagy Győző (Superstock 600) a 22. helyről, míg Kis Viktória (Superbike) idei legjobb időmérőjét produkálva, a 15. rajtpozícióból vág neki a vasárnapi futamnak.

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosai ünneplésre készülnek a Slovakiaringen – Kis Viktória és Nagy Győző is pontszerzéssel szeretné köszönteni a 2007 óta az első nemzetközi bajnoki címért harcoló csapattársukat
2012.09.02

Eddigi történetének legnagyobb sikerére készül a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team. Amíg a csapat élversenyzője, Győrfi Alen a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában szeptember 9-én, a németországi Nürburgringen folytathatja idei jó szereplését – 22 pontjával a 14. helyen áll összetettben –, addig a szeptember 2-i, Slovakiaringen rendezendő Alpok-Adria Bajnokság újabb futamán a 125 GP-ben induló Gyutai Adrián megszerezheti kategóriája összetett bajnoki címét. Nem akármilyen bravúr lenne ez, ugyanis Közép és Kelet-Európa legrangosabb sorozatát 1999-ben Talmácsi Gábor, míg 2006-ban Győrfi Alen tudta csak megnyerni. Előbbi 2007-ben világbajnoki, utóbbi szintén abban az esztendőben Európa-bajnoki címet szerzett, melyek a magyar gyorsasági motorsport utolsó nemzetközi összetett sikerei voltak. Amíg Adrián élete nagy álmát szeretné megvalósítani, addig Nagy Győző (Superstock 600) és Kis Viktória (Superbike) pontszerzőként szeretné teljessé tenni a csapat hétvégéjét.

TALMÁCSINAK EDDIG TETSZIK A MOSZKVAI PÁLYA
2012.08.22

A hétvégén kerül megrendezésre a Superbike VB 11. fordulója, mely alkalmával csak a Superbike és a Supersport mezőnye áll rajthoz a moszkvai pályán, ami egy teljesen új versenyhelyszín minden csapatnak, minden pilótának.

Minden szakaszt ingyen nézhetnek meg az idei HunGarian Baján a nézők
2012.08.22

A 2008-as Italian Baján győztes olasz motoros, Alex Zanotti ismét a csúcsra tör, míg a magyarok „becsületét” a quadosok között a hazai bajnokságban száz százalékos teljesítménnyel vezető Somfai Mátyás szeretné megvédeni

HONDA - TALMÁCSI NAP
2012.08.10

Szeretnél találkozni Talmácsi Gáborral, SBK Supersport csapatával és a rally csapatával? Akkor gyere el Te is 2012. augusztus 11-én, szombaton a HONDA - TALMÁCSI napra!

A Red Bull X-Fighters Münchenben folytatódik
2012.08.08

A Red Bull X-Fighters versenyzői Münchenben folytatják szereplésüket. A nemzetközi Freestyle motocross verseny augusztus 11-én 5. fordulójához érkezik.

Kawasaki Lime-Party: A visszaszámlálás elkezdődött!
2012.07.29

Noha az idei motoros szezonnak még koránt sincs vége, a Kawasaki tradicionális évadzáró rendezvénye már belátható közelségbe került, és így lassan akár kezdhetjük is számolni az idei Lime-Party-ig hátralévő napokat, azaz kezdődhet a „visszalimelálás”.

Magyar motorosok is jelentkezhetnek a BMW Motorrad GS Trophy 2012 válogatójára
2012.07.23

Magyar BMW GS motorkerékpár tulajdonosok nevezését is várják a BMW Motorrad GS Trophy 2012 közép-kelet-európai selejtezőjére, ami lengyelországi Drawski Pomorskiéban zajlik majd 2012. augusztus 24-26. között. A versengés mellett az esemény örömteli motorozást és a partikkal egybekötött időtöltést ígér.

TALMÁCSI KIPÖRGÉSGÁTLÓ NÉLKÜL IS REMEKELT
2012.07.22

Esemény dús hétvégén van túl a Supersport VB mezőnye, akik a mai bemelegítő edzést vizen kezdték, majd a verseny száraz körülmények között zajlott.

TALMÁCSIÉ A 11. RAJTKOCKA BRNOBAN
2012.07.22

Talmácsi Gábor a 11. helyről indulhat a vasárnapi futamon.

A 19. rajtkockából várja a folytatást a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának brnó-i futamán
2012.07.22

A magyar motorosok számára hazai pályának számító brnó-i ringen folytatódik ezen a hétvégén a Superbike világbajnokság, melynek Superstock 1000-es sorozatában versenyez Győrfi Alen. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosa a délelőtti szabadedzésen jól kezdett, a 13. legjobb köridőt érte el, ám a délutáni első időmérőn sokáig a 10. helyen állt, ám a kvalifikáció második felében feltett az új abroncsokkal nem működött jól a Honda, és egyelőre a 19. helyet mondhatja magáénak a rajtrácson. Mindenesetre a délelőtti tréningen, valamint az időmérő első felében mutatott teljesítménye alapján joggal bízik abban a 22 éves motoros, hogy javítani tud a rajtpozícióján, és a vasárnapi futamot pontszerzőként zárhatja.

Alen túl van a brnó-i futam első időmérőjén
2012.07.21

A magyar motorosok számára hazai pályának számító brnó-i ringen folytatódik ezen a hétvégén a Superbike világbajnokság, melynek Superstock 1000-es sorozatában versenyez Győrfi Alen. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosa a délelőtti szabadedzésen jól kezdett, a 13. legjobb köridőt érte el, ám a délutáni első időmérőn sokáig a 10. helyen állt, ám a kvalifikáció második felében feltett az új abroncsokkal nem működött jól a Honda, és egyelőre a 19. helyet mondhatja magáénak a rajtrácson. Mindenesetre a délelőtti tréningen, valamint az időmérő első felében mutatott teljesítménye alapján joggal bízik abban a 22 éves motoros, hogy javítani tud a rajtpozícióján, és a vasárnapi futamot pontszerzőként zárhatja.

Több magyar résztvevő mellett Talmácsi Gábor is Brnoban
2012.07.20

A mostani hétvégén a Superbike Világbajnokság a Cseh Nagydíjjal folytatódik, ami magyar szempontból kifejezetten érdekesnek tűnik. Nemcsak azért, mert köztudottan ezt a vébé futamot tartja “hazai” versenynek a magyar motoros társadalom, hanem mert 5 magyar versenyző is rajthoz áll vasárnap. Mindezek mellett Talmácsi Gábor számára duplán hazainak mondható a verseny, hiszen csapatának nemzetisége cseh.

Honda CRF 250 L nyílt nap!
2012.07.19

A Honda országos nyílt napok keretében mutatja be a CRF250L típusú motorkerékpárját július 20-án és 21-én.

Az újabb pontokért hajt a hétvégén a hazai pályájának számító Brno-ban a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában
2012.07.19

Legutóbb a két pontot érő 14. helyen zárta a spanyol Aragonban az idei Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának ötödik futamát Győrfi Alen, és ezzel összetettben a 14. pozícióban várja a folytatást. Most újra itt a lehetőség, hogy a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője bizonyítsa, hogy ebben az évben a középmezőny elején kell vele számolni. A magyar versenyzők hazai versenyének számító brnó-i futam következik a hétvégén, ahol egyrészt feledtetni szeretné tavalyi bukását a 22 éves motoros, másrészt növelni szeretné a pontjai számát. Győrfi Alen azt sem tartja kizártnak, ha a külső körülmények is a segítségére sietnek, és ő is kihozza magából és Hondájából a maximumot, akkor akár a TOP 10-ben is végezhet a vasárnapi versenyen

Kawa kanyar II.
2012.07.16

Budapest, 2012. július 16. – Alig két hetet kell már csak várnia azoknak a kawásoknak, akik az első „Kawa Kanyar” közös motorozásának élményét újra szeretnék átélni, és ennyi időt kell kibírniuk azoknak is, akik ugyan lemaradtak az első menetről, de a július 28-én megrendezésre kerülő II. Kawa Kanyaron már szeretnének részt venni.

VERDANAPOK 2012
2012.07.03

Verdanapok 2012: nagy sikert aratott a Hungaroring totójátéka, a gyerekek körében a biztonsági öv szimulátora, míg a felnőtteknél az olimpiára készülő két ökölvívó volt a legnépszerűbb

KAWA KANYAR beszámoló
2012.06.24

Június 23-án rendezte meg a Kawasaki magyarországi importőre az első Kawasaki márka túrát, amelyet a tökéletes nyári idő, a példátlanul jó szervezés és Mátra lábánál lévő kanyarok tettek felejthetetlenné.

SBK Paddock lányok
2012.06.10

Ne kezdődjön hét a SBK lányok nélkül.

Győrfi Alen: ?Ennél sokkal több van bennem?
2012.06.10

A bukások miatt megszakított misanói futamon a 22. helyen végzett a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában

Győrfi Alen: ?Egyre közelebb a megoldás?
2012.06.10

Noha ismét gyorsult a második időmérőn, a 31 fős mezőnyben a 20. rajtkockából vág neki a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozat misanói futamának

Győrfi Alen: ?A szombati időmérőre minden a helyére kerül?
2012.06.10

A 20. rajtkockából várja a folytatást a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának misanói futamán

Győrfi Alen: ?Remélem, szerencsét hoz az új sisakom?
2012.06.08

A hosszú szünet után feldobódva hajt az újabb pontokért Misanóban a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában

Gyutai Adrián újabb mesterhármasa: pole pozíció, futamgyőzelem, leggyorsabb kör
2012.06.03

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team folytatta idei remek szereplését: Gyutai Adrián (125 GP) győzött az Alpok-Adria Bajnokság harmadik állomásán a Pannoniaringen, addig Nagy Győző (Superstock 600) a 2., míg Kis Viktória (Superbike) az 5. helyen végzett a magyar bajnoki futamon

Folytatódik a Red Bull X-fighters: RED BULL X-FIGHTERS GLEN HELEN?POTTER A HEGYEK KIRÁLYA
2012.05.21

2012. május 15. ? Az amerikai Todd Pottert koronázták a hegyek királyává az 1 millió dollár díjazású 2012-es Red Bull X-Fighters Világturné második, szombati állomásán, ő uralta a sportág történetének legnagyobb méretű és legnagyobb kihívást jelentő dél-kaliforniai versenyét a lelkes Glen Helen-i nézőközönség előtt.

Gyutai Adrián: ?Fantasztikus ez a második hely, amivel húsz pontra nőtt az előnyöm összetettben?
2012.05.14

Folytatta idei remeklését a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team. Amíg élversenyzője, Győrfi Alen a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában a monzai futamon a 6. lett, és összetettben a 11. helyen áll, addig a csapattársai az Alpok-Adria Bajnokságban remekelnek. A 125 GP-ben induló Gyutai Adrián az első a SlovakiaRingen rendezett verseny mesterhármasát követően ? pole pozíció, futamgyőzelem és leggyorsabb kör ? most Brno-ban is remekel, ugyanis a 2. helyen végzett, és ezzel növelte az előnyét az összetettben. A Superstock 600-as sorozatban Nagy Győző az utolsó pontszerző helyekért folyó csatában megcsúszott, és nem tudta befejezni a futamot. A gárda negyedik versenyzője, Kis Viktória ezúttal egyetemi tanulmányi kötelezettségei miatt kihagyta a brnó-i viadalt, ám a következő, immár hazai versenyen valamennyien rajthoz állnak majd a PannóniaRingen június első hétvégéjén.

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team két versenyzője, Gyutai Adrián és Nagy Győző Brno-ban folytatja a csapat idei nagy menetelését az Alpok-Adria Bajnokságban
2012.05.12

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője, Győrfi Alen után a csapat másik két motorosa, Gyutai Adrián és a most debütáló Nagy Győző ezúttal a brnó-i pályán pattan nyeregbe az Alpok-Adria Bajnokságban. Előbbi nem kisebb célt tűzött maga elé, mint a 125GP kategória megnyerését, és ennek megfelelően hatalmas fölénnyel meg is nyerte az idénynyitó futamot. A Superstock 600-ban induló Nagy Győző kihagyta a szlovák megmérettetést ? Alen főszerelőjeként éppen Assenben volt a Suberbike világbajnokságon ?, ám mindenképpen pontszerzőként szeretne zárni idei első versenyén. Győrfi Alen csapatvezetőként most debütál, míg a team negyedik tagja, Kis Viktória iskolai kötelezettségei miatt kihagyja a cseh futamot.

6. Nemzetközi Női Motoros Nap
2012.05.03

Habár a Nemzetközi Női Motoros Nap alapötlete mindössze arról szól, hogy ezen a napon minden motorozó nő ? motortípustól, köbcentitől függetlenül - szálljon gépére és azzal menjen iskolába, munkába, vagy ahol éppen dolga van, a Csajokamotoron.hu közösségi és hírportál csapata a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal karöltve ebben az évben is több programmal készül a motorozó nőknek május negyedikére.

Jenson Buttonnal és Talmácsi Gáborral száguldott együtt a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team négy versenyzője a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége rendezvényén
2012.05.02

Fantasztikus hosszú hétvégén van túl a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team négy versenyzője, Győrfi Alen, Kis Viktória, Gyutai Adrián és Nagy Győző. A motorosok a Hungaroring Sport Zrt. meghívására vettek részt a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén, ahol részt vettek minden programban, a kerékcsereversenyt például 2.73 másodperces rekordidővel meg is nyerték. Kedden pedig a Formula 1 két évvel ezelőtti világbajnokával, Jenson Buttonnal száguldottak a budapesti Belváros utcáin.

Gyutai Adrián: ?Életem első rajtelsőségét futamgyőzelemmel szeretném teljessé tenni?
2012.04.21

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team élversenyzője, Győrfi Alen után a csapat másik két tehetsége, Gyutai Adrián és Kis Viktória is megkezdte a 2012-es szezonját az Alpok-Adria Bajnokságban. A két fiatal, tehetséges motoros fantasztikusan teljesített az időmérőn: Gyutai Adrián a délelőtti nagy bukását követően a pole pozícióból rajtol a 125 GP kategóriában vasárnap ? 7,4 másodpercet vert a második helyen végző cseh motorosra ?, míg a Superbike mezőnyében Kis Viktória a férfiak között a 30. helyet szerezte meg. Minden esély megvan tehát arra, hogy Adrián harcban legyen a futamgyőzelemért, míg a kvalifikációs tréningeken folyamatosan gyorsuló Viki odaérhet a pontszerzők közé a vasárnapi versenyen.

A 17. rajtkockából várja a folytatást a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatának asseni futamán
2012.04.21

A legendás asseni pályán folytatódik ezen a hétvégén a Superbike világbajnokság, melynek Superstock 1000-es sorozatában versenyez Győrfi Alen. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team motorosa ugyan a délelőtti szabadedzésen előbb technikai, majd utána egészségügyi gondokkal is küzdött, az első időmérőn a kiindulásnak elfogadható 17. helyet szerezte meg úgy, hogy több mint másfél másodpercet gyorsul. Alen abban bízik, hogy a szombati kvalifikációs tréningen sikerül bekerülnie a legjobb 15 közé.

Sherwood nyerte az 1 millió dolláros Red Bull X-Fighters World Tour első állomását Dubaiban
2012.04.18

2012. április 17. ? Az új-zélandi Levi Sherwood diadalmaskodott a Red Bull X-Fighters World Tour idénynyitóján Dubaiban (Egyesült Arab Emírségek). Az FMX egykori ?csodagyereke? 2010 óta első futamgyőzelmét szerezte

Lorenzóé a Pole pozíció a MotoGP szezon első futamán!
2012.04.08

Stoner a kvalifikáció utolsó néhány percéig a mondhatta magáénak a vasárnap esti futam pole pozícióját, Lorenzó az utolsó percekben 1'54,634-es idejével maga mögé utasította versenytársát.

A puding próbája ? Kawasaki tesztnap
2012.04.08

Budapest, 2012. április 13 ? Egy Kawasaki látványa önmagáért beszél, azonban azt már nehezebb szavakba önteni, hogy milyen érzés is, amikor egy méregzöld paripa nyergében ülve felbúg a motor és megannyi lóerő ugrásra készen várja, hogy a nyomaték az aszfaltcsíkba haraphasson. Éppen ezért az Ivanics Motors Kft, a Kawasaki márka hivatalos magyarországi importőre lehetőséget biztosít a motorozás és a márka szerelmeseinek, hogy kipróbálják a 2012-es év Kawasaki újdonságait. A tesztnapra április 13-án kerül sor a Kakucs Ringen.

Győrfi Alen: ?Óriási tehertől szabadultam meg, fantasztikus ez az érzés?
2012.04.01

Megszerezte első bajnoki pontjait Superbike-vb Superstock 1000-es sorozatának imolai futamán 12. helyével a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője

Eddigi legjobb rajtpozíciójából, a 17. helyről várja a folytatást a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike-vb Superstock 1000-es sorozatának imolai futamán
2012.04.01

Eljött a régóta várt pillanat, és a vasárnapi futammal kezdetét veszi a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozata, amelynek mezőnyében ismét ott találhatjuk Győrfi Alent, hazánk egyetlen gyorsasági motoros Európa-bajnokát. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője nem kezdte rosszul a szezont, hisz a pénteki időmérőt követően eddigi legjobb rajthelyét érte el a 17. hellyel, ám Alen nem elégszik meg ezzel, és a második kvalifikációs tréningen mindenképpen szeretne a legjobb 15 közé bekerülni.

Eddigi legjobb rajtpozíciójából, a 15. helyről vág neki a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike-vb Superstock 1000-es sorozatának imolai futamán
2012.04.01

Eljött a régóta várt pillanat, és a vasárnapi futammal kezdetét veszi a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozata, amelynek mezőnyében ismét ott találhatjuk Győrfi Alent, hazánk egyetlen gyorsasági motoros Európa-bajnokát. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője technikai gondok miatt kihagyta a teljes délelőtti szabadedzést, ám a második időmérőn remekelt, és a 15. rajtpozícióból várhatja a futamot. Ez az eredmény az eddigi legjobbja a kvalifikációs tréningen, és a csapat bízik abban, hogy vasárnap az első pontjait is megszerzi a 22 éves motoros

Ha nem tudod, hogy mit csinálj a hétvégén?
2012.03.31

Ha még nem tudod, hogy mit csinálj a hétvégén, akkor ne várakozz irány a motorkiállítás a Hungexpon!

Imolában kezdi el a 2012-es szezont a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozatában
2012.03.29

Eljött a régóta várt pillanat, és a vasárnapi futammal kezdetét veszi a Superbike világbajnokság Superstock 1000-es sorozata, amelynek mezőnyében ismét ott találhatjuk Győrfi Alent, hazánk egyetlen gyorsasági motoros Európa-bajnokát. A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője immár egy év tapasztalatával a háta mögött vág neki a 2012-es szezonnal. A 22 éves motoros úgy véli, tökéletesen sikerült a felkészülése, a motorjával eleget tudott tesztelni, ezért készen áll a rajtra. A csapattulajdonos, Kelemen Krisztián és Alen főszerelője, Nagy Győző egyaránt elérhetőnek tartja, hogy a versenyző az idénynyitón nemcsak bekerüljön a pontszerzők közé, hanem stabilan felvegye a versenyt a középmezőny tagjaival.

Európa idei első Gyorsulási Versenyén több dízeles
sebességmániás bekerült immár a Tízesek Klubjába
a kiskunlacházi reptér betonján

2012.03.27

Ragyogó idő, Európa legszebb lányai, bivalyerős autók és motorok. A gyorsulás szerelmesei számára március 24-én megkezdődött a száguldás, ugyanis a kiskunlacházi reptér betonján elkezdődött a 2012-es dragszezon. A nagyságrendileg négyezer néző fantasztikusan szórakozott a 15 kategóriában benevezett 217 gépcsoda küzdelmén. Amint azt Kohári Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség drag és drift szakágának vezetője elmondta, ez a viadal is bebizonyította, igenis szükség van Magyarországon jól szervezett versenyekre

A motorosok és a terepet kedvelők felé nyitó Hungaroring és Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum egymással szorosan együttműködve akar eredményes gazdasági évet zárni 2012-ben
2012.03.27

Közös történetük egyik legfontosabb esztendeje lesz 2012 a Hungaroring Sport Zrt. és a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum számára. Amíg a Hungaroring továbbra is a magyar autósport legékesebb ékszere marad megannyi közönségvonzó programjával, versenyével együtt, addig a Tanpálya, illetve az általa üzemeltetett egyéb szolgáltatások, a rövidesen megnyíló Off Road Center és a Motoros Akadémia egyre szélesebb körben biztosít programot a kilátogatóknak, illetve továbbra is a balesetmentes közlekedésért kampány élharcosaként tesz meg mindent valamennyi korosztály biztonságáért az utakon. És ehhez az elhivatottságukhoz megnyerték hazánk legnépszerűbb sportolójának választott Michelisz Norbertet, valamint a legeredményesebb magyar női motorversenyzőt, Kovács Nikit, akik örömmel vállalták, hogy a Tanpálya arcaiként a biztonságos közlekedésért folyó kampány élharcosai lesznek

MotoGPJerez teszt 3.nap: Újra kisütött a nap, Stoner újra az élen.
2012.03.25

Vasárnap folytatódott az előszezont lezáró utolsó tesztnap. A szombati zivataros és szeles nap után közel ideális körülmények között zajlott a hivatalos jerezi tesztelés.

AUTÓ-MOTOR-TUNING SHOW 2012
2012.03.24

Néhány nap, amikor minden a motorokról szól!

Ausztráliában nemcsak a SBK férfi szereplői jártak. Neked melyik SBK-s lány tetszik?
2012.03.23

Február 26-án Ausztráliában rendezték a Superbike világbajnokság első futamát, ahol a versenyzők mellett szép számmal tűntek fel a gyengébbik nem képviselői.

Oldtimer Show kicsiben, Kecskeméten
2011.11.13

A Malom Központ jóvoltából a kecskemétiek november végén élőben csodálhatják meg a budapesti Oldtimer Show gyöngyszemeit. Az Oldtimer Show Kft. 50db veterán gyöngyszemet visz Kecskemétre, közvetlenül a budapesti kiállításról.

Eicma motorkiállítás I. rész
2011.11.13

Az EICMA motorkiállításon sok látnivaló volt, mind aki a 2012 évre szánt újdonságok, mind a jobbnál jobb csajok miatt látogatott ki a kiállításra.

5. Jubileumi Oldtimer show beharangozó
2011.10.21

Az Oldtimer Show idén ünnepli 5 éves szülinapját. E jeles évforduló méltó megünneplése arra sarkallta a szervezőket, hogy az eddigieknél is nagyobb látványossággal és sok újdonsággal rukkoljanak elő. Természetesen 2011-ben is teljesen új kollekcióval jelentkezik az Oldtimer Show, mely Közép- és Kelet-Európa LEGNAGYOBB oldtimer rendezvénye.

Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője utasként is kipróbálhatott egy igazi driftautót Varga Puci Tamás mellett a Verda Napok-on
2011.08.17

Álmaiban sem merte azt gondolni Győrfi Alen, hogy a motorsportért rajongók széles táborában ennyien szeretik és kedvelik őt. Az Adrenalin H-Moto Team versenyzője a budaörsi repülőtéren rendezett Verda Napok rendezvényen vett részt versenymotorjával, és alig győzte az érdeklődők rohamát. Ám arra időt fordított, hogy a hazai driftezés egyik legjobbjával, Varga Puci Tamással menjen néhány kört a budaörsi aszfalton.

Brno döntésre kényszerítette Sebestyén Péter menedzsmentjét
2011.08.17

Vegyes érzésekkel hagyja maga mögött a Cseh Nagydíjat Sebestyén Péter, aki a 26. helyen zárt a 125 köbcentisek Brno-i futamán.

Győrfi Alen: ?Egész életemben erre a lehetőségre vártam!?
2011.08.09

A silverstone-i hétvégét követően nyári szünetre vonult a Superbike világbajnokság mezőnye, így a sorozat egyik betétfutamában, a Superstock 1000-ben induló Győrfi Alen számára is az első félév adatainak elemzése, a Honda legoptimálisabb beállítása a legfőbb feladata. A 21 éves motoros ? aki egy éve még nem is ült négyütemű versenygépen ? azt reméli, az idei tanulóévet követően jövőre már pontokért fog küzdeni valamennyi versenyen. Csapata, az Adrenalin H-Moto Team kitart a tehetséges versenyző mellett, aki annak ellenére már a középmezőny tagja, hogy a sorozat helyszíneit adó pályák közül a legtöbbet egyáltalán nem ismeri.

Ahol esőben is tapad az aszfalt: Kunmadaras 06.25.
2011.06.28

Június utolsó hétvégéjén ismét elfoglalták a kunmadarasi repteret a két illetve négykerekű lóerőket halmozó csodák. Az ég többször is leszakadt, de az eredmények kárpótolták a jelen lévőket. Több egyéni csúcs született a nyári hétvégén.

Éjszakai verseny, avagy egy új korszak kezdete a Stunt Riding sportban III.
2011.06.17

Rövid áttekintés következik a szabályokban bekövetkezett változásokról. A fő cél a versenyek megreformálása, pörgősebbé, látványosabbá tétele volt.

Éjszakai verseny, avagy egy új korszak kezdete a Stunt Riding sportban II.
2011.06.17

2011.06.25-én Kunmadason kerül megrendezésre az első éjszakai stunt verseny. A koncepció biztos szórakozást ígér, az éjszakai show-k hangulata megfűszerezve a versenyek izgalmával, fényekkel, füsttel, lányokkal és egy kis zenével... A verseny még a rutinos versenyzők számára is új kihívást jelent, így érthető, hogy mindenki lázasan készülődik. Ez a verseny méltó zárása lesz az egész napos \"őrületnek\" ami Kunmadarast jellemzi!!! Készüljön mindenki, hosszú nap lesz!!! :-) Ebben a részben a tavalyi II. helyezettek kerülnek bemutatásra.

Ismét Motor Trader lapzárta!
2011.06.16

Ha el akarod adni a motorodat, ne várj tovább. 2011.08.24-én zárjuk következő számunkat, amiben több féle lehetőség közül választhatsz, ha megválnál jelenlegi motorodtól, robogódtól, motoros kiegészítődtől.

Sebestyén Peti a 23. helyen zárta a portugál VB-futamot
2011.05.01

Véget ért a MotoGP harmadik futama a portugál Estorilban, ahol Sebestyén Peti egyetlen magyarként a 23. helyen végzett a 125 ccm-esek kategóriájában.

Sebestyén Peti hatalmasat bukott a szombati időmérőn, de vasárnap folytatja a MotoGP-t
2011.05.01

Nem hozott szerencsét a szombati nap Sebestyén Péter számára, aki az egyik kanyarban csúnyát bukott. Szerencsére különösebb sérülések nélkül megúszta és a KTM-nek sincs baja, így rajthoz állhat a vasárnapi futamon.

Euro?pai Junior Kupa Kawasaki Ninja 250R-rel
2011.04.30

A?prilisban a Superbike VB bete?tfutamake?nt indult el az Euro?pai Junior Kupasorozat, melynek ce?lja, hogy a fiatal versenyzo?k sza?ma?ra is versenyze?si leheto?se?get biztosi?tson, e?s eza?ltal bekeru?ljenek a nemzetko?zi gyorsasa?gi motorsport ve?rkeringe?se?be.

12. Harley-Davidson Open Road Fest
2011.04.17

A Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál Közép-Európa legnagyobb és legnépszerűbb motoros fesztiválja, mely idén 2011. június 8-12. között kerül megrendezésre az alsóörsi Európa Kempingben. Az elmúlt tizenegy év sikerét bizonyítja, hogy a világ számos országából érdeklődnek a Fesztivál eseményeiről, úgy Ázsiából, mint Afrikából és az amerikai kontinensről. Joggal tekinthető tehát a Balaton-party rendezvény nemzetközinek.

Triumph a Motor Fesztiválon
2011.03.05

Hamarosan itt a Motor Fesztivál, ahol a Triumph több ínyencséggel kecsegtet a nagyközönség számára. A motorok mellett Barsi Adrienn playmate is jelen lesz a Triumph standján.

Ismét Oldtimer Show a SYMA rendezvénycsarnokban!
2010.10.14

2010. október 22-től 24-ig Budapesten, a SYMA Rendezvényközpontban kerül megrendezésre a veteránjárművek nagyszabású, nemzetközi kiállítása, mely Közép-, Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű kiállítása.

SuperMoto OB ? 4.forduló
2010.07.22

A magyar SuperMoto Országos Bajnokság negyedik fordulóját Dunajská Streda városában, azaz magyarosan Dunaszerdahelyen rendezték meg (2010.07.18, vasárnap), mely egyben a szlovák nemzeti bajnokság állomásaként is szerepelt az elmúlt hétvégén.

Kawasaki Ninja ZX-10R nyerte a 24 órás Le Mans-i versenyt
2010.06.22

Az egymást követő szenzációs eredmények után - legjobb szabadedzés eredmények, legjobb időmérő eredmények, legjobb éjszakai edzés eredmények, a pole pozíció megszerzése - a Ninja ZX-10R-rel a GSR Kawasaki csapat nyerte a rendkívül nagy presztízsű 33. 24 órás Le Mans-i versenyt, még hozzá lenyűgöző, 11 körös különbséggel a második helyezett előtt.

Robogó újdonságok 2010-re
2010.05.06

Idén is már min­den­ki vár­ta, hogy vég­re no­vem­ber 10-én el­kez­d?d­jön a mi­lá­nói EIC­MA nem­zet­kö­zi mo­tor­ki­ál­lí­tás, ahol min­den 2010-es új­don­ság­ra fény de­rül. A vál­ság azon­ban né­mi­leg rá­nyom­ta pe­csét­jét a rendezvényre, több gyár­tó nem je­lent meg a ne­ves ese­mé­nyen? De lás­suk, mi­lyen mo­del­lek­kel ruk­kol­tak el? azok, akik a válság ellenére eljöttek Milánóba

Eicma 2009
2010.05.05

A 67. nem­zet­kö­zi mo­tor­ki­ál­lí­tás ki­csit má­sabb mint a töb­bi. Több gyár is tá­vol ma­radt a neves ese­mény­r?l. En­nek el­le­né­re majd­nem fél­mil­lió lá­to­ga­tó volt kí­ván­csi az ese­mény­re. Az új mo­del­lek mel­lett ren­ge­teg kon­cep­ció-mo­tor, zé­ró emisszi­ós elek­tro­mo­tor és ren­ge­teg érdekes­ség vár­ta a kí­ván­csis­ko­dó­kat. Néz­zük mi­lyen új­don­sá­gok­kal ke­cseg­tet­tek a gyár­tók a 2010-es esz­ten­d?­re!
Cikk kereső
kereső betöltése...


HIRDETÉS

ACCOUNT INFO
  • Regisztráció
  • Belépés
  • Elfelejtett jelszó


  • INFORMÁCIÓS LINKEK
  • Kezdőlap
  • Rólunk
  • Partnereink
  • Kapcsolat
  • Hirlevél
  • Médiaajánlat
  • Impresszum

  •  
     
     
     • Aprilia
     • BMW
     • Ducati
     • Gilera
     • Honda
     • Husqvarna
     • Hyosung
     • Kawasaki
     • Keeway
     • KTM
     • Kymco
     • Malaguti
     • Moto Guzzi
     • Peugeot
     • Piaggio
     • Qlink
     • Suzuki
     • Triumph
     • Vespa
     • Yamaha
    Google Google FaceBook

    Twitter Youtube

    copyright © All Rights Reserved 2010 - 2024 Minden jog fenntartva!
    Az oldalon található összes tartalom bármilyen másolása vagy felhasználása csak a szerző írásos engedélyével lehetséges.